Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula67

Długosci penisów

Polecane posty

Gość paula67

Moi koledzy orzy jakims temacie chwalą sie ze mają długie penisy rozmiry dochodzą nawet do 20 cm. jak patrzyłam w wikipedi albo w innych encykolpediach to pisało ze polacy mają nawiecej do 15 a tu im sie nagle 20 zrobiło! wiec kto mi powie prawde?

Gość paula67
no własnie o to chodzi! powiedzcie prawde

Gość paula67
chciałbym jakis komentarz od facetów ale kobiety niech tez pisza

Gość Lukasz_z
Sama zmierz ! najpierw w google : poszukaj jak mierzyć np : http://www.gumka.pl/info/jak_mierzyc.php Zaprość takiego na pomiary jak sie nie zgodzi to coś czaruje :P Ja nie miałbym oporów ...

Gość paula67
wiesz chiałam sie upewnic wsród innych facetów

Gość Lukasz_z
Albo takie maja ,albo nie , nic nie zastąpi 'praktyki' pomiarowej ;) a inni to mogą mieć i większe i mniejsze , a przecież nie chodzi o innych tylko np o tego jednego czy dwóch , najlepiej zaprośić na pomiar a dla zwycięzcy nagroda ...:)

Eh... Pamiętam jak kiedyś chłopaki się chwalili... Każdy miał \"grubo ponad 20 cm\" :D I zawsze mnie ciekawiło, czemu dorośli faceci mają ok. 15 cm, a 17-18 latkowie 20 cm :D

Gość paula67
widze ze kazdy cicho siedzi ja mysz pod miotłą

Gość paula67
podzielam twoje zdani w pełni bragga tak jest a co do ciebie łukasz czy jak ci tam chodzi o wszystkich chyba

długość pochwy wynosi od 10 -12 cm ale ma ona możliwość rozciągania się a że niektóre kobiety masturbują się wkładając dość dlugie przedmioty wiec ja rozciągają (zupełnie niepotrzebnie) pochwa nie ma zakonczeń nerwowych odbierających bodzce seksualne. Powoduje to potem potrzebę psychiczną pentracji długim fiutem.

Gość Lukasz_z
Trochę błaznowałem , ale do rzeczy ja mam mniej jak 20cm srednia jest 15-16 ale nikt przecież rzeczowych pomiarów nie robi. Są tacy co maja 12 są tacy co maja 18 i co mają 16 średnio wychodzi 16 To tak jak pytać o średnią wielkość (rozmiar) piersi, wystarczy np spojrzeć na Ewę Sonet ... odstaje od średniej ;) .

Gość facet sredniego wzrostu
AMEN..

jeżeli facet trafi na kobiete ktora nie masturbuje sie wkładaniem przedmiotów do pochwy a statystycznie jest duża liczba to pochwa przy wymiarach penisa 20 cm bedzie musiała sie rozciągnąć o podwójna długość normalnego rozmiaru oczywiście bedzie to bardzo bolało przynajmniej przez dłuższy czas

Gość paula67
ja sie nie pytam czy cos tam boli czy nie tylko o co innego

Gość aneladgam
pewnie, że ściemniają, ale długość nie ma znaczenia absolutnie. Ps. Największy z jakim byłam miał 19 i czasem bardzo bolało!!! W tv widziałam program o Panach, którzy mają 34- kalectwo

Gość big ben
hej Paula ja mam penisa 20 cm

Gość no bo tak to jest
Wmawia się kobietom że penis ma 20 cm i....potem się wszyscy dziwią, że kobiety mają kłopoty na parkingu przy cofaniu na ogół w coś uderzają. Bo jak się komuś coś długo mawia, to w końcu uwierzy, że szerkośc np. tej ramki o 20 cm.

Gość big ben
to nie wmawianie to ....prawda .

Gość big ben
kobiety lubia duze penisy..duzy penis +technika =super sex

Gość big ben
Paula jak trafisz na faceta z duzym penisem...sama zobaczysz ..no i jeszcze musi sie dobrze ruszac powodzenia

Gość Pedrooo
Pozdrawiam i witam cały przekrój społeczny I przypomne jak mierzymy długość Najpierw doprowadzić członka do maxymalnego wzwodu ,stanąć na dwóch nogach, wyprostować się , i mierzyć na "grzbiecie "członka od kości. Obwód mierzymy w trzech miejscach Pod rzołedzią ,u podstawy i pomiedzy na podstawie tych danych wyliczamy średnią. Zapewniam wszystkie panie i panów że to mało popularna technika bo daje dosyć surowe wyniki tak może mierzy 20% mężczyzn .To właśnie dla tego wyniki z wikipedii każdego śmieszą ,bo jeśli ktoś robi badania to właśnie w ten sposób , i dumne 18stki zamieniają się w wyśmiewane 15stki Ale po co się oszukiwać lepsza gorzka prawda niż słodki mit.

Gość gość
Ja mierzę w prosty sposób, a mianowicie obejmuję dłonią u podstawy i wychodzi mi dwa i pół uchwytu u mojego faceta.