Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala26

Quinny Buzzy polecacie???

Polecane posty

Gość lala26

Jestem prawia zdecydowana na kupno tego wózka. Aczkolwiek spacerówka tego wózeczka jest troszke dziwna.Nie wiem czy praktyczna. Czy sa tu mamusie które maja ten wózeczek? POLECCIE, DORADCIE a może ODRADZCIE.

Miałam go 1,5 roku temu i był ok. To był przypadkowy zakup. Teraz kupiłabym inny, bo znudził mi się design. Poza tym wolałabym spacerówkę, która ma z przodu uchwyt na napoje itp. Zaleta: solidny, łatwo się pakuje do fury. Byłam zadowolona. Choć jest bardziej miejski niż offroadowy. Nadaje się głównie na spacery po chodniku.

Gość mama Majki
ja mam i jestem bardzo zadowolona.Aktualnie jezdzimy spacerówką i jest ok.Z tym że mamy model z 2006 bo w 2007 wyszły te w " żarówiastych" kolorach a one sa nieco inne niz te z 2006. Mają płytszy i krótszy daszek na przykład , co mnie przeszkadzało i wolałam ten starszy model , i ta spacerówka ma tez nieco płytsze siedzenie dla dziecka .Pozatym mogłabym się jeszcze przyczepić do" kosza "a raczej tego czarnego materiałowego pojemnika na zakupy ,który sie zaczepia na dole , jest mało pakowny i większe rzeczy się tam nie mieszcza niestety. No ale to nie jest wózek na zakupy tylko dla dziecka... Pozatym wszystko jak ma być , podobał mi sie od samego poczatku i kupilismy jeszcze w ciąży.

Gość lala26
Dziekuje za opinie