Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyana

dziewczyny czy ktoras z was wybrala demetrios 939??

Polecane posty

Gość nyana

hej dziewczyny! czy ktoras z was wybrala tak jak ja demetrios 939?? zamowilam ja na poczatku lutego i juz sie nie moge dosczekac az znow ja zaloze!! na poczatku mialam tylko dwa typy, wlasnie 939 i demetrios rowniez 896. Macie moze swoje zdjecia z przymiarek? jak przymairka wypadla, jak sukieneczka??:) jak ktoras chcialaby sie podzielic zdjeciami to mile widziane na mojej skrzynce:).. pozdrawiam...nyana_19@o2.pl... czekam na odpowiedz

Gość nyana
hmmm. kurcze zadna?? jedna jestem?? :/

Gość nyana
hmmm.... :) musze Ci napisac ze mam je obie:) ciezko pracuje na dwa etaty, wiec moglam sobie pozwolic aby kupic dwie i do dnia slubu wybrac ta jedyna w ktorej pojde, choc nie wiem czy nie zaloze dwoch:) jedna do 22:00 a druga do rana:) a co, kto zakaze biedakowi bogato zyc, jak to mawia moja mama:)) ale naprawde zakochalam sie w obu sukniach, uwiez mi ze 939 na zywo wyglada przecudnie, nie mam zdjec z przymiarki ale jest poprostu cudna tak samo jak 896 w ktorej zakochalam sie juz baaardzo dawno no i mialam dylemat, nie moglam po nochach spac, sieedzialam i plakalam bo nie wiedzialam ktora wybrac, no i podjalam decyzje ze musze je miec dwie... to jest jeden dzien w zyciu taki(mam nadzieje:)) i chce miec suknie marzen i szkoda ze akurat trafilam na 939 jak juz bylam pewna ze 896 bedzie moja na bank... czy ktoras z was dziewczyn tez ma takiego fiola jak ja??

Gość nyana
a o co ci chodzi?? jaka prowokacja? takie dziwne ze ktos nie potrafi wybrac tej jednaj sukni?

plakac z powodu dylematu, ktora suknie kupic:D jeden z \"glebszych\" tematow na tym forum:P

Gość nyana
no wybaczcie dziewczyny ze nie jestem tak doskonala jak wy, zawsze taka bylam ze nie potrafilam zdecydowac co wybrac, taka juz jestem i tego nie zmienie, a nie napisalam tego postu zebyscie ocenialy czy jest on gleboki czy pusty, widac w dziesiejszych czasach nie mozna napisac nic bo zaraz krytyka z kazdej strony, wiem ze ktos ma wieksze klopoty, np nieprzychylny ksiadz ale ja w poscie nie pisalam: dziewczyny pomozcie bo nie wiem co wybrac, zaaabije sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwne jestescie. nic tu po mnie, poszukajcie sobie kogos nowego do krytykowania!

bez przesady:D Na tym forum nie znajdziesz rady, tylko krytyka jest tu w modzie:D

Gość nyana
hahahhahhaaaa ale sie usmialam.... a ty zabierz swoj ironiczny krytycyzm i wsadz sobie go w......... nara

Gość nyana
no wlasnie zauwazylam

poza tym skoro masz juz te 2 sukienki to w czym problem????? jakbys zadnej nie miala, to jeszcze rozumiem, ale jak widac wiekszy problem mozna miec z nadmiaru czegos niz z braku:P zaloz 2 i po klopocie, jak napisalas, jedna np do polnocy, a druga po polnocy i z bani, wszystko gra. Ty jestes zadowolona i goscie beda zachwyceni:D fakt faktem, demetrios ma ladne sukienki, sama mialam z tej firmy:P

Gość nyana
w tym ze pytalam czy ktoras dziewczyna wybrala juz 939 tak jak ja, bo to suknia z nowej kolekcji i chcialam wiedziec poprostu czy innym dziewczynom tez sie podoba na tyle zeby ja wybrac, spotkalam sie z wypowiedziami ze suknia piekna ale bardzo ciezka, ja wcale nie zauwazylam zeby byla ciezka, wogole to bardzo cicho o ksiezniczkach z nowej kolekcji demetriosa na necie.

Gość nyana
smieszy mnie twoj sarkazm, ale wiesz co nie rusza mnie to, juz zdazylam sie przyzwyczaic do takiego sposobu bycia, zyje i pracuje w anglii od kilku lat a tu wszyscy sa tacy, wiec daruj sobie, nie wysilaj sie.

Gość onnnnaaa
ja sie przymierzalam do tej sukienki, ale jak dla mnie za ciezka:( Ale czulam sie jak prawdziwa ksiezniczka:)

Gość onnnnaaa
panie w salonie mowily, ze duzo osob pytalo sie o ta suknie, chyba ma wziecie w tym roku:)

Gość nyana
czesc.. dziwne wlasnie, ja nie czulam ciezaru sukni, moze jestes drobniejsza ode mnie, szczuplejsza, ja mam rozmiar ok 38 i mierze 170 cm a ty? musze przyznac ze 896 byla wygodniejsza ale jakos specjalnie 939 nie dokuczyla mi ciezarem:) a co wybralas wkoncu? moge wiedziec?

Gość onnnnaaa
ja jestem drobna, mam 160 cm i rozmiar 34:) jeszcze nie zdecydowalam, mam metlik w glowie:)

Gość nyana
bo jest z nowej kolekcji. szkoda ze nie mam zdjec z przymairki:(

Gość onnnnaaa
w salonie gdzie bylam nie pozwolili robic zdjec, dopiero jak sie zamowi suknie i wplaci zaliczke:(

Gość onnnnaaa
przymierzalam tez bardziej dopasowane suknie i tez mi sie podobaly:)

Gość nyana
znam to uczucie:( dobrze ze mam juz to za soba:), a masz jakiej typy? a wiesz c moze suknia wydala Ci sie tak ciezka boi pewnie przymierzalas rozmiar salonowy czyli 38-40 i na wzrost 175 max, moze jak bylaby na twoj rozmiar to nie bylaby taka ciezka .... myslalas o tym? masz jakies typy?

Gość nyana
dla mnie dospasowane odpadaja, ja zrobilam zdjecia w 896 ale suknia byla na mnie za duza i juz baaardzo brudna(miala 2 lata) od przymierzania i nie podobaja mi sie te zdjecia, choc czulam sie super:) a ty przymierzalas 896? poidoba ci sie?

Gość onnnnaaa
nie mam typow, nawet nie pamietam poszczegolnych modeli:) ale przyierzalam chyba z 10 sukienek:) ale nie wiem, czy akurat tam bede zamawiac, jeszcze zobacze w innych salonach

Gość onnnnaaa
tylko 939 zapamietalam, bo najbardziej mi sie podobala. W sumie masz racje, moze maja mozliwosc sprowadzenia mniejszego rozmiaru z innego salonu, zapytam:)

Gość nyana
szukaj az znajdziesz:) ja nie chcialam z innej firmy bardzo podobaly mi sie suknie demetriosa, zwlaszcza ksiezniczki, choc mori lee tez ma piekne suknie, widzialas ich kolekcje?

Gość onnnnaaa
nie widzialam, nawet nie slyszalam o takiej firmie:)

Gość nyana
chyba nie ma takiej mozliwosci:( w salonach maja chyba takie same rozmiary czyli taki standardowy 38-40..... ale sproboj moze akurat cos sie znajdzie:)

Gość onnnnaaa
ja juz uciekam, dobranoc🖐️