Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LukaszKrawkow88

Prawiczek, problem!

Polecane posty

Gość LukaszKrawkow88

Jestem prawiczkiem, moja dziewczyna chce uprawiac ze mna sex, moze ten problem wyda sie glupi ale meczy czasem mnie ta sprawa, kiedy podczas stosunku dojdzie do wytrysku to gdzie mam sie odpryskac :D chyba nie bede mial przygotowanej husteczki a dziecka tez niechce ;]

Gość bierz wino i lej
dobrze że nie chcesz jeszcze dziecka bo po co komu taki ojciec który nie umie napisać CHusteczki!! z seksem i odpryskiwaniem też lepiej zaczekać!!

Gość LukaszKrawkow88
myślę o tym aby zaprosic kolegę i jak juz dojde to wtedy trysnę mu do ust.co o tym myślicie?

To zalezy jaki rodzaj zabezpieczenia wybierzecie....Chusteczki zawsze warto miec pod reka...jezeli robicie to w prezerwatywie to mozesz to zrobic w niej, i dopiero po chwili wyjsc.Zdejmujac prezerwatywe bedziesz musial i tak i siak zawinac ja w chusteczke bo przeciez nie wrzucisz za lozko.jak chcecie sie zabezpieczyc?

Gość LukaszKrawkow88
kurwa pomylic sie nie mozna, dobra dzieciaka zrobie HAhahahAH ale tu idioci na tym forum pisza..

Gość LukaszKrawkow88
aha no dobra ok dzieki, bez zabezpieczenia chyba slyszalem ze jest najprzyjemniej :D

jezeli 88 to rok Twojego urodzenia to mysle ze wiek 19-20 lat to dobry moment...jezeli to Twoja stala dziewczyna i myslicie o dalszym byciu ze soba to pogadaj z nia czy nie chciala by brac tabletek...Na pewno urosniesz w jej oczach i udowodnisz ze jestes dojzalym i odpowiedzialnym facetem...

no poprostu gume trzeba załozyc a dla pewnosci nawet dwie jak w american pie:)

Gość bierz wino i lej
a ty piszac na tym forum jestes jednym z tych idiotów hahaha

jak to dla Ciebie pierwszy raz to chyba nie zrobi Ci za bardzo roznicy czy bedziesz w gumce czy bez...Ale gumke musisz miec...Chyba ze w ramach przyjemnosci chcesz bawic...A zapewniam Cie ze zmienianie pieluch i wstawanie po 5 razy w ciagu nocy nie jest przyjemne

Gość bierz wino i lej
spraw sobie taka dzierganą prezerwatywę wielokrotnego użytku, bardzo przydatna w pierwszych inicjacjach seksualnych!!

Ej, no nie robcie z chlopaka idioty...On mysli powaznie, a wy mu o dwoch gumkach...Zaraz ktos napisze ze w skarpete i reklamowke-dopiero bedzie bezpiecznie...

Gość napewno cie wysmieje
z powodu malego pena , wiec nie warto probowac

Gość dgasjkg
🌼