Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie nazywaja

Poronne tabletki dopochwowe do 9 tyg?? Cytotek nie pomógł...

Polecane posty

Gość jak sie nazywaja

jaka jest ich nazwa? czy pomoga gdyby cytotek zawiodł?? nie mowcie o moralnosci. bralam pigulki antykoncepcyjne yasmin, zadnej nie opuscilam, nawet nie wiedzialam ze...

Gość 87o089 0p90
Jak to zawiodl? moze zle zaaplikowalas, albo ktos Ci wcisnal jakas podrobe. ogolnie nie ejst ciekawie, bo dziecko moze byc teraz uszkodzone....Wspolczuje

Gość jak sie nazywaja
ginekolog, kolo 700 zł z apteki, lykalam tak jak mowil i nie wystopilo krwawienie...

No to miej pretensje do ginekologa-najwyrazniej nabil Cie w butelke te talbetki kosztują duzo mniej!Stosuje sie je tylko do 9 tyg. ze wzgledu na to ze potem wystepuje wiecej komplikacji a takze dlatego ze przy wiekszym plodzie bedzie potrzebny zabieg łyzeczkowania.Jesli chcesz pogadac to odezwij sie na moim gg :1007068

Gość gość
Przerywanie ciąży samym misoprostolem (Cytotec, Arthrotec) daje o wiele mniejsze szanse powodzenia w granicach 60-75%. Takie informacje podał mi mój lekarz. Mi się zabieg udał ale stosowałam również mifepristone. Kupowałam na tej stronie http://poronne.pl

Gość gośćojej
Trzeba zrobić usg. Jeśli dzieciątko jest całe i zdrowe to o nie walcz! To już spory maluszek, jeśli udało mu się przeżyć. Być może już zmarło, tylko do krwawienia nie doszło. Jakiś dziwny Twój lekarz, skoro nawet usg Ci nie zrobił. Idź do lekarza, niech zrobią usg i zobaczą co z dzieckiem.

Gość gość
Idź do ginekologa, niech zrobi usg. Mam nadzieję, że maluszek przeżył i będziecie razem szczęśliwi. Też przez to przechodziłam, zaszłam w wieku 16 lat, zdobyłam nawet tabletki, ale nie miałam odwagi ich wziąć. Teraz piszę ten post, a obok śpi mój kochany synek, ma już 5 lat i codziennie od niego słyszę "kocham cię mamo". To nie ma nic wspólnego z moralnością ani religią, po prostu to jest zabicie człowieka. Jeśli faktycznie nie chcesz dziecka to donoś ciążę, a w trakcie znajdź rodziców zastępczych, którzy od razu po porodzie zajmą się maluszkiem.

Gość gość
to ze ty nie usunelas i jestes szczesliwa to nie znaczy ze autorka tez bedzie

Gość Cleo1976
Autorka napisała post już ładnych parę lat temu...:)

Gość gość
Rozważasz aborcję? Masz pytania? www.kobietawpigulce.pl