Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozdrawiam romantyczki

Naprawdę kiedyś myślałem, że wszystkie dziewczyny są romantyczne i delikatne

Polecane posty

Gość pozdrawiam romantyczki

Niestety teraz już wiem, że tak nie jest. Nawet wśród studentek. Nie powiem, zdarzają się ale wiele też jest dziewczyn tak mało romantycznych, że aż... Nie mógłbym być z taką. No ale wracając do dziewczyn romantycznych, delikatnych i wrażliwych... Muszę znaleźć jedną z nich a jest to o tyle trudniejsze, że siedzą one w ukryciu:)

Romantyczne i delikatne -> czytaj pełne lęków i kompleksów. Siedzą w domach ;)

Gość Angeluś
Herakles moja siostra jest romantyczna i delikatna oraz wrażliwa a nie ma za dużo kompleksów.

o nie... ja się nie zgadzam z tym Heraklesie... ja jestem romantyczna, delikatna a wcale nie pełna lęków i kompleksów... wręcz przeciwnie... a w domu siedzę jak mam czas;)

poszukaj na uniwersytecie, może trafisz na taką co zdaje na polonistyce egzamin z romantyzmu. Powodzenia.

Ma tylko wrażliwe są zazwyczaj inteligentne i dzięki temu nie spowiada się wokoło ze swoich kompleksów :) Ach. No pewnie, zapomniałem jeszcze jeden czynnik: piękno. jeśli jest piękna, to owszem - nie ma kompleksów :)

Gość klikklikklik
Jesli szukasz romantyczki to szukasz glupiej baby, ktora bedzie naiwna, twoje klamstwa bedzie brac za prawde, da sie wykorzystac i potem rozczaruje sie, zgorzknieje i bedzie mowic, ze facet to .... A potem przemieni sie w przyslowiowa suke, ktorej ty nie chcesz bo nie mozna jej wykorzystac.

Gość vghfh
jeśli będziesz szukał zespołu cech i ten zespół cech zasłoni ci człowieka, nigdy nikogo wartościowego nie znajdzie, zamkniesz się w swoim sztucznym, zafałszowanym obrazie świata a to z czym się tutaj produkujesz, autorze tematu, to zwyczajny, choć ubrany w gładkie słówka, seksizm bo dowodzisz jak klasyfikujesz ludzi ze względu na płeć, jak oczekujesz od nich odgrywania roli jaką chcesz im przydzielić... jeśli nie przejrzysz na oczy, zrobi cię w konia pierwsza lepsza osoba płci żeńskiej, byle umiała odegrać "romantyczną i delikatną" :S

Mi egzaminy były obojętne czy pisemne, czy ustne. Na ustnych można trochę lać wody, jak to się mówi :)

Gość dziękuję autorze
Nie wiem dlaczego śadzicie że ludzie romantyczni mają kompleksy :O Ja jestem z siebie zadowolona, lubię siebie :)) romantyczna

Ja tez jestem romantyczna i dla mojego meza tez kupuje czekoladki, opiekuje sie nim jak jest chory, daje mu buzi, przytulam sie....i kocham go calym sercem:)))

Gość Ju...
Wiecie, każda kobieta, nawet ta pozornie zimna i bezwzględna, staje się romantyczna, uczuciowa i delikatna, gdy pokocha.:)

Gość ka jo je
bardzo miły blondyn ,akurat epoka romantyzmu z romantyzmem takim, jakim go dziś rozumiemy ma mało wspólnego. Wiem bo studiuję polonistyką i romantyzm ubóstwiam (w sensie epoki) :P

Bo przy jednej osobie możemy czuć się swobodnie i chcemy być mili i uczuciowi a przy innych trzeba udawać betona, żeby nie zostać pożartym ;)

zawsze myślałem że dziewczyny romantyczne mają się do romantyzmu jak koń do koniaku, lub rum do rumaka