Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 arkanna

Zone Reality - Crime Stories

Polecane posty

Go艣膰 arkanna

ogl膮da艂 kto艣? ja osobi艣cie jeszcze nie, ale mnie kole偶anka namawia, 偶e super i w ten czwartek (21:00) chyba si臋 skusz臋. podobno seria zrobi艂a w UK furor臋, bo w 偶aden spos贸b nie jest re偶yserowany - pokazuje (jak ca艂e zone reality) przypadkowo nagrane materia艂y. crime stories opowiada podobno o historiach kt贸re si臋 przydarzy艂y zwyk艂ym ludziom, strasznych albo i 艣miesznych. ciekawa jestem bardzo...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hahkim
Ja niestety nie ogl膮da艂em tego programu, ale z pewno艣ci膮 zerkn臋 w najbli偶szy czwartek. Widzia艂em natomiast par臋 innych na tym kanale. I tak np. serial o prawdziwej Rosji, to prawdziwy odjazd. My艣l臋, 偶e takie programy maj膮 bardzo szerok膮 widowni臋 bo... s膮 prawdziwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atke_atke
jaki艣 czas temu ogl膮da艂am RZ na艂ogowo a potem mi wylecia艂o z g艂owy :P nie wiedzia艂am 偶e co艣 nowego sie tam pojawi艂o, musz臋 obejrze膰 pojutrze w takim razie - zobaczymy co to jest - jestem bardzo ciekawa, bo ich programy zawsze by艂y na wysokim poziomie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iuupu
A ja bardzo rzadko ogl膮dam programy z kabl贸wki. Zdecydowana wi臋kszo艣膰 to powt贸rki powt贸rek. A jak wypada na tym tle Zone Reality ze swoim "za kulisami zbrodni"? We藕cie prze艣led藕cie sobie program np. TVN Turbo, oczywi艣cie w okresie tygodniowym. To偶 to masakra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xelleon
Zdrada te偶 jest fajna - szczeg贸lnie ko艅c贸wki. Ale og贸lnie to najbardziej lubi臋 crime stories...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwiniatko
to kiedy te historie kryminalne na zone reality? w czwartek? to musze ogl膮da膰 :) uwielbiam wszystkie kryminalno zagadkowe seriale od dzieci艅stwa :) a wiadomo 偶e zone reality niez艂e programy nadaje - 偶adnej 艣ciemy, wszystko prawdziwe i nie re偶yserowane. mucha nie siada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bmibaby
dzisiaj o 21 b臋d膮 crime stories, ciekawe co dadz膮. a zdrada jest super. cheaters rulez:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 killhim
Ogl膮dam w艂a艣nie i musz臋 powiedzie膰, 偶e ten program robi niesamowite wra偶enie. Dzisiaj jest o serynych mordercach. Chyba but go zgubi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga1ka19
no, but, 艣mieszne 偶e w sa wiadomo bylo 偶e do tego a tego stanu tylko jedna pare takich but贸w wyexportowano. ramirez mia艂 plan no ale si臋 mu nie uda艂o. i dobrze, jednego mniej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 killhim
Dok艂adnie. Co si臋 tyczy but贸w, to do LA przysz艂a tylko jedna para, ale nie by艂o wiadomo kto j膮 kupi艂. Fajnie, 偶e Zone Reality takie seriale pokazuje. Ach, ta Ameryka...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agatka11
do tej pory na艂ogowo ogl膮da艂am "fale zbrodni", ale teraz na r贸wni z ni膮 stoi w艂asnie "za kulisami zbrodni" - normalnie rewelacyjny serial, zaskakuje bardziej ni偶 jakikolwiek inny serial kryminalny. robi wra偶enie, a zone reality trzyma poziom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PCIA
To ile jest tych fal zbrodni? :-) Tak na powa偶nie to, nie wiem czy Zone Reality nie powinna wyst膮pi膰 o wp艂ywy z abonamentu. Tyle si臋 s艂yszy o serialach kryminalnych tej stacji...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agatka11
"fal zbrodni" jest 5 serii w tej chwili ;P (dobra "臋" mi nie wskoczy艂o, zdarza si臋 ;)) a tyle sie s艂yszy o serialach na zone reality pewnie dlatego, 偶e jak ju偶 cz艂owiek raz obejrzy to potem chce jeszcze i jeszcze ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleria
He,he z tymi wp艂ywami z abonamentu to dobre. Moim zdaniem nale偶a艂oby w og贸le zlikwidowa膰 ten abonament. I wtedy by si臋 okaza艂o, 偶e TVP zaraz by zamkni臋to. Dzisiaj czytam, 偶e TVP dosta艂o 600 mln z abonamentu. A jak trzeba by艂o wykupi膰 prawa do transmisji Euro `08 to nie by艂o kasy. Zone Reality chyba nie ma 偶adnych wp艂yw贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 viola_2
sssuupeeer jest zone reality. szczegolnie program Zdrada, Parco Pi, Detektywi z szostym zmyslem :-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikama
ja sobi臋 lubie poogl膮da膰 zone reality (a mama zone romantica, ale jej pilota zabieram :P) i faktycznie te crime stories ca艂kiem niez艂e. odcinek z ramirezem bombowy. ciekawe jaki bedzie nast臋pny :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leonsio
No tak, to problem wielki macie. Jeden telewizor to nie jest dobre rozwi膮zanie w dzisiejszych czasach. Tym bardziej, 偶e idzie Euro`08. Szcz臋艣cie, 偶e Zone Reality robi bodaj raz w tygodniu powt贸rki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikama
a co cie tak nasz艂o z tym jednym telewizorem? mamy tyle ile chcemy i jako艣 wielkich problem贸w nam to nie sprawia. a powt贸rki s膮 na ka偶dym kanale, na zone romantice te偶 :P a euro jako艣 u mnie w domu nikogo nie kr臋ci. a wracaj膮c do crime stories to ciekawe, o kim dzisiaj b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 steruss
wczoraj by艂o zbrodniarzach z florydy - czyhali na m艂ode dziewczyny. masakra. i pomy艣le膰 偶e u nas to samo si臋 dzieje, tylko si臋 o tym g艂o艣no nie m贸wi. wi臋cej powinno by膰 takich program贸w jak te crime stories, jakby nag艂a艣niali w taki spos贸b takie sprawy, to mo偶e ludzie by bardziej uwa偶ali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lostit
A kiedy powt贸rki lec膮 jakie艣? Bo si臋 zgapi艂em w czwartek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adninistrator
Wejd藕 sobie na stron臋 Zone w necie; wszystko jest tam napisane wystarczy zerkn膮膰, a nie ci膮gle na 艂atwizn臋, nawet si臋 gogli uruchomi膰 nie chce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 suvac
w 艣rod臋 o 22 jest powt贸rka odcinka z zesz艂ego tygodnia, a w czwartek o 21 - kolejny odcinek. wci膮ga :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gothard
mnie kumpel powiedzia艂 o tym serialu. nie wiem jak wcze艣niejsze odcinki ale ostatni z zesz艂ego czwartku powali艂 mnie dos艂ownie. nie mo偶na si臋 oderwa膰.

Udost臋pnij ten post