Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaja25

czy można kochać jedną osobę przez całe zycie ??powiedzcie

Polecane posty

Gość takaja25

ja już dwa lata jak nie jestesmy razem i ciągle kocham

mam nadzieję że nie można. aczkolwiek wychodze z założenia że w życiu kocha się wiele razy. ale cholera prawdziwie tylko jeden raz:(

Gość takaja25
ja juz chciałabym przestać go kochać ale On ciągle jest w mojej głowie w moich myślach mimo że już duzo czasu upłynęło chciałabym zapomniec już o nim ale on ciagle przenika moje myśli

Gość życie nigdy nie jest fair
i kto wie czy to nie lepiej dla większości z nas :P tak można kochać do końca swych dni, trzeba umieć tą miłość szanować i może zawalczyć o nią :O wiesz są ludzie którzy tak naprawdę nie kochali nigdy, więc jakby na to nie patrzeć masz szczęście :)

Gość tak mi sie wydaje
nie wiem czy to prawda ale chyba dalej kocham swego byłego męża mimo że już 5 lat po rozwodzie , byliśmy fajnym małżenstwem ....

Gość takaja25
zawalczyć?? omg....chyba już niemA ODwrotu tak mi się zdaję...po 3 latach się rozeszliśmy to byl taki piekny zwiazek że tak przeczuwałam że to nie może trwać wiecznie i się sparzyłam i co teraz wróci?? buuuuuuuuuuu chyba już nie :(:(:(

Gość ludzie co za problem
można, ja tak kocham od 15-stu lat, żyję i mam się dobrze. Obiektu uczuć nie zamierzam zmieniać.