pixi0dixi 0 Napisano Luty 18, 2008 witam serdecznie! mam pytanie a mianowicie : okres spóźniał mi sie 3 dni przy 29dc dziś rano zrobilam test wyszedł negatywny caly czas bardzo przez ten czas bolal mnie brzuch ii wczoraj oraz dzis leciał mi bialy sluz to bardzo dziwne temperature caly czas mialam ok 37.4 bylam pewna ze to ciąza a tu przed chwilą polecialo cos dziwnego : w sluzu zaplątane grudki krwi ii juz nic .. co mam o tym myslec ?? moze to objaw jakiejs choroby (caly czas czuje jakby cos we mnie pękało ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobitka...79 Napisano Luty 18, 2008 skoro byłas pewna ze to ciaze a nagle nastąpiło delikatne krwawienie zgłos sie natychmiast do lekarza bo mozliwe ze to poronienie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixi0dixi 0 Napisano Luty 18, 2008 wlasnie nie bylam pewna ale mialam takie przeczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co ta histeria Napisano Luty 18, 2008 normalna miesiączkę dostaniesz lada dzień - 3 dni to rzadne spóźnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobitka...79 Napisano Luty 18, 2008 nie czekaj na nic tylko smigaj do lekarza...ale napewno bedzie ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixi0dixi 0 Napisano Luty 18, 2008 histeryzuje poniewaz mam idealnie regularną miesiączke co 29 dni od ponad roku wiec dla mnie 3 dni spoznienia to tym razem naprawde duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixi0dixi 0 Napisano Luty 18, 2008 do lekarza mam wizyte dopiero za tydzien ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co ta histeria Napisano Luty 18, 2008 Ja mam idealnie regularnie co 26 dni od około 8lat, a na przełomie grudnia/stycznia spóźniła mi się o 7 dni i znów wszystko wróciło do normy i mam co 26 dni. Naprawdę szkoda nerwów. Rok to bardzo mała perspektywa, a wahania kilkudniowe to jest norma. Już się nie wygłupiajcie, ciotka to nie jest przedwojenna kolej, wg której można było nastawiać zegarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co ta histeria Napisano Luty 18, 2008 A ile masz lat? Naprawdę nie masz jeszcze powodów do zmartwień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixi0dixi 0 Napisano Luty 18, 2008 kochalam sie 15 dc aby doszło do zaplodnienia jesli jestem w ciazy to chcialabym ją ratowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixi0dixi 0 Napisano Luty 18, 2008 23 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co ta histeria Napisano Luty 18, 2008 Jeżeli faktycznie podejżewasz ciążę i się niepokoisz możliwością poronienia to nie czekaj tylko zgłoś się na pogotowie czy ostry dyżur w szpitalu. Zbadać cię muszą. Rozwieją twoje wątpliwości i strachy. Chociaż z opisu to ja raczej liczyłabym się że to zapiedź bliskiej miesiączki - mnie podobnie się zdarza. Jak masz się denerwować to idź na to pogotowie i powiedz że boisz się poronienia. Ale bardzo wątpię by ci ono faktycznie groziło :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co ta histeria Napisano Luty 18, 2008 miało być zapowiedź bliskiej miesiączki, przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixi0dixi 0 Napisano Luty 18, 2008 moze masz racje nic poczekam do jutra a jesli dalej tak bedzie pojde prywatnie do ginekologa .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach