Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jov

jakie są kobety po 40

Polecane posty

Gość jov

jakie są kobiety po 40 w łóżku

Gość jov
bo do tej pory miałem kontakty tylko z młodymi chłopcami, których zarywałem pod gimnazjum.

Gość Like what
zuzyte

Gość jov
a faceci?

Gość mniej wstydliwe

Śmierdzą (starość), ruszają szczęką jakby coś żuły, wytrzeszczają szeroko oczy zeby wydać się urocze, ale wówczas zmarszczki wokół oczu są jeszcze bardziej przerażające. Mimowolnie puszczają gazy i mają wiecznie suchą pochwę. Mają czesto niedomknięty odbyt i zdarza im się wyciek kału, dlatego zawsze mają przy sobie specjalne gumowe zatyczki. Są zbyt leniwe zeby golić włosy łonowe, nie mówiąc już o tych pod pachami. Mają przykry zwyczaj dłubania w uszach i wycierania woskowiny o włosy udajac, żę poprawiają fryzurę. Wyjątkowo przykry jest zapach z ust, można go porównać do kwaśnego zapachu kupy. Z kciuków odpada im lakier, a gdy tylko znajda się na uboczu, dłubią w zębach dowodem osobistym. Na imorezach bekają cicho, ale śmierdząco, wachlując ręką. Nie trzymaja moczu podczas opowiadania dowcipów, chciaż ich nie rozumieją. Mówią "przyszłeś" i "wziełeś", płaczą oglądając Muminki wymieniają w biurze z koleżankami szczegółowe informacje na temat upławów z pochwy.

Gość Zasmarkany jojno
Nieźle sie pośmiałem z Twojego tekstu,dobre!

Gość rydzyk-fizyk
Dokładnie opisał swoją mamę.

Gość rydzyk-fizyk
...którą od lat ochoczo posuwa we wszystkie możliwe otwory i na najbardziej wymyślne sposoby, stąd tez tak dobrze jest zorientowany we wszelkich niedoskonałościach swojej matuli. Biedaku.