MałeSerduszko 0 Napisano Luty 19, 2008 o 1 czy 2 dni dosłownie?możliwe to jest w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanaja Napisano Luty 19, 2008 Wiem, że kiedyś sobie czymś próbowałam opóźnić ale to było tak dawno temu, że nie pamiętam co to było i czy zadziałało. Na pewno gorące kąpiele PRZYŚPIESZAJĄ okres. Nie jestem pewna czy to co piłam na opóźnienie to nie był sok z cytryny =) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet lat 27 Napisano Luty 19, 2008 a po co ci to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałeSerduszko 0 Napisano Luty 19, 2008 tez czytałam o soku z cytryny choc jakoś trudno mi w to uwierzyc;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Luty 19, 2008 przesunąć okres można za pomocą tabletek antykoncepcyjnych, nie sądzę by było jakieś nie hormonalne rozwiązanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oleczkaaa17 Napisano Kwiecień 12, 2008 za dwa dni jade na oboz 3dniowy i akurat wypadnie mi okres w poniedzialek czyli w dzien wyjazdu ... beda wspinaczki biegi itp etc i tak przez te 3 dni sie mam meczyc z okresem.. wiec mam pytanie jak opoznic okres chociaz o 2 dni lub o 3 ale nie ze tabletki zazywajac tabletki anty--> bo nie uzywamm.. slyszyalam o soku cytrynowym jak sie duzo pic bedzie to sie przesunie ale czy to prawda i o ile sie wtedy przesunie?? a nie wystarczy sam kwsaek cytrynowy rozpuscic z woda?? help!! z gory thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ocettttt Napisano Kwiecień 12, 2008 Ja słyszałam że trochę octu 2 dni przed przesuwa okres lub właśnie coś kwaśnego. Ze 2 lata temu zjadłam kilka ogórków kiszonych tuż przed okresem i mi się spóźnił o 3 dni. Może to przypadek, ale mam od 7 lat regularne miesiączki tylko wtedy sie spóźniła. Tylko proszę nie zakładaj później nowego tematu typu: Okres mi się spóźnia czy jestem w ciąży? :/ Ostatnio dużo tego :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach