Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzack

Dlaczego kobiety tak postępują

Polecane posty

Dziewczyna, z którą się parę razy spotkałem zaczęła mnie olewać \"po całości\" od momentu ostatniego spotkania. Najwidoczniej coś się jej odwidziało. Jest dla mnie oschła, na sms-y ostatnio nie odpisywała wcale, albo po 2 godzinach. Rozmowy przez telefon są krótkie i lakoniczne, do tego zauważyłem że zaczyna mi dogryzać, jest niemiła. I zastanawiam się, dlaczego kobiety tak postępują. Nagle sympatia, potem prawie nienawiść z niewiadomo jakiego powodu? I dlaczego nie umiecie powiedzieć facetowi wprost, żeby się więcej nie odzywał, bo nie macie ochoty kontynuować znajomości, tylko czekacie na to aż sam zacznie się przed wami błaźnić i poniżać, a potem go dopiero oficjalnie kopniecie w dupę? Ja postanowiłem że daję sobie spokój, więcej już do niej nie piszę, ani nie dzwonię. Nie będę robił z siebie błazna.

Gość Krzysiek z kamienia
ja tak samo robie z siebie błazna przed pewną Aśką takiego błazna ale Koniec Tego od Teraz

Tytuł jest nieco mylący. Powinien raczej brzmieć : Dlaczego kobieta z którą wiązałem swoje nadzieje, tak wobec mnie postąpiła. Postępowanie owej kobiety nie bierze się z sufitu. Być może drażniło ją coś w Tobie, albo ma taki charakter i nic już tego nie zmieni ;) 🖐️

Gość a faceci lecą
faceci też tak postępują :o

Gość źle trafiłeś niestety
Jako baba przyznaje że znam takie przypadki się zdarzają ale na pocieszenie dodam, że znam tylko 2 takie dziewczyny zdecydowana większośc jest w porządku.

Gość nananananana
dlaczego? nie mam pojecia, choc jestem dziewczyna. Osobiscie nie znam takich dziewczyn... ;/ wiem ze zwykle faceci tak postepuja :((( poprostu ssie nie odzywaja, nie powiedza o co im chodzi, co sie stalo itp. ale wy byliscie zauroczenie w sobie? dlugo sie znacie? hmmm... no widocznie cos jej nie podpasowalo albo znajac zycie znalazla innego ;/// pozdrawiam :*

Tytuł jest taki jaki jest, bo wiele dziewczyn się zachowuje w ten sposób. Ja miałem do czynienia z podobnymi w przeszłości, moi kumple to samo. Jasne, może to ze mną coś nie tak, ale na razie nie przychodzi mi nic do głowy.

Gość źle trafiłeś niestety
Ale faceci też nie są lepsi.

Gość Ju...
Albo ma problem z okazywaniem uczuć. Można by z tego taki wniosek wysnuć.Ale czy jest to pocieszające, tego bym nie powiedziała.:o

znamy się krótko, 2 miesiące, a spotkań było tylko cztery. W sumie to traktowałem to z dystansem, no ale nie myślałem, że po prostu w taki sposób zostanę olany.

To dziwne, że ta przeszłość niczego Cię w takim razie nie nauczyła. Podobno człowiek posiadając mózg, potrafi wyciągać z pewnych zdarzeń wnioski. Tobie się raczej nie chciało.;) Poza tym uważam, że podobne przyciąga podobne ;)

Tak, masz rację. Jestem naiwny i zbyt szybko ufam nowo poznanym kobietom. Rzeczywiście trzeba wyciągać z tego wnioski :)

Gość Ju...
Grażko, Ty nawet tak nie pisz.:o Ja jestem marzeniem każdego faceta, a startują do mnie jakieś patałachy:o, choć okazuję im wprost, jak bardzo nimi gardzę. Ale co takiemu desperatowi i przegrańcowi zalezy, próbuje sięgnąć gwiazd, bo i tak przegrana jest dla niego codziennością.:o :P

Przepraszam ale muszę udać się do łoża. ;) Wiem,wiem, że w tak szczytowym momencie tej dyskusji być może nie powinnam ale nie daję już rady 💤, zatem dobranoc all 🖐️ 💤

Gość Ju...
Dobranoc.:) Pójdę w ślady Grażki, aczkolwiek nie do jej łóżka. Kto ostatni opuszcza kafeterię, ten przegrał życie.:P Wyścig właśnie się rozpoczął.:D

Pogratulować ju, że tak o sobie myślisz. Nie mnie o tym sądzić - jesteś czy nie, uważam natomiast, że uroda, to nie wszystko. W wypadku przyciągania, miałam raczej na myśli charakter 💤 🖐️ dobkrankoc :)

Gość Ju...
Oj, nabijałam się. Ale to nie zmienia faktu, że się z Tobą nie zgadzam. Przyciągają się podobne charaktery, to fakt, nie znaczy to jednak, że na tym koniec. Ale wyścig trwa nadal...:D 🖐️

:D Masz szczęście Ju, że nie do mojego bo ja w nocy kopię wszystko, co nie przypomina mężczyzny ;) No dobra, teraz już poważnie - Dobranoc 🖐️ i miłych snóff 💤

Gość odpowiadam na pytanka
wiec poznala kogos innego, chce sie ciebie pozbyc - uwaza ze jak cie zniechęci to sam zrezygnujesz bo tak bedzie tawiej dla niej. nie ma odwagi zeby ci powiedziec prosto w oczy - spadaj! dlaczego? według niej bardziej humanitarnie bedzie własnie cie zniechęcic bo prawda w oczy mogłaby cie bardziej zabolec niz dogryzanie, olewanie itp. itd.

Gość a to ktoś
zapewne nauczyła sie tego od swoich byłych facetów i teraz stosuje to na tobie ;) ale jeżeli to były tylko 4 spotkania to nie masz co sie żalić

07:56 odpowiadam na pytanka wiec poznala kogos innego, chce sie ciebie pozbyc - uwaza ze jak cie zniechęci to sam zrezygnujesz bo tak bedzie tawiej dla niej. nie ma odwagi zeby ci powiedziec prosto w oczy - spadaj! dlaczego? według niej bardziej humanitarnie bedzie własnie cie zniechęcic bo prawda w oczy mogłaby cie bardziej zabolec niz dogryzanie, olewanie itp. itd. ________________________ Niekoniecznie.

Gość qwertyuiopasd
eeee... jak ja powiedziałam wprost, że nic z tego nie będzie to facet odpowiedział tylko, że żadna go nie porzucała i nie olewała, że jestem wredna i że nie chce ze mną kontaktów. Na co ja oczywiście zareagowałam wieeeelką ulgą.

Gość valerian
bo wam brakuje taktu, chcecie aby faceci wszystkiego się domyślali i najelpiej sami znikali z waszego życia jak tego chcecie....

dobra, dobra, kobiety dają szansę fatecom, żeby ci mogli zerwać. Wtedy czują się bardziej męscy. Facet porzucony to facet poniżony.