Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lemonthree

Coś nowego w sypialni

Polecane posty

chciałbym czymś zaskoczyć mojego faceta ale już nie mam pomysłów... Był już striptiz, taniec , kajdanki itp. więc doradźcie czym jeszcze mogę go zaskoczyć (faceci opiszcie wasze marzenia:))

Gość to zalezy
jak bardzo potrzbujecie urozmaicenia

Trudno coś konkretnego doradzić w takiej sytuacji, zwłaszcza, że nigdy nie miałam do czynienia z tą samą płcią [i padam na twarzyczkę - dobranoc] 🖐️

Gość beatkakaka
tez mam taki sam problem jak Ty...bardzo lubie zaskakiwac a nie lubie monotonii...musi sie cos dziac! Jaki zrobilas striptis? Raz zrobilam cos takiego; zawiazalam mu z zupelnego zaskoczenia oczy i cudownie piescilam oralnie dlugo namietnie, szybciej i wolniej...szalal z rozkoszy..

Ja sadzałam go na krześle skuwałam Mu ręce z tyłu i tańczyłam wokół niego ...też szalał bo chciał dotykać a miał tylko to co dostał ode Mnie

Gość beatkakaka
czasem wiesz...sytuacja zupelnie nie intymna, a ja zaczynam rozmawiac o sexie...o tym co lubie, co mi sie podobalo podczas ostatniego stosunku...taki eprzypominania...cudowna sprawa...DZIALA cudownie!

Gość to zalezy
prywatne foto/video "podchody" (zostawainie sladow naprowadzajacych na ciebie jako niespodzianke, niekoniecznie w sypialni waszego mieszkania) osoba trzecia - trojkat :P seks bez nagosci, chyba ze nie wytrzymacie dluzej niz 5 sekund itp. ;)

Napisz jak to jest zaskakiwać faceta, jeśli sam jesteś facetem [to do autora, chyba, że autorce od tego podszywania pomyliły się płcie ] ?;)

Grażka_b-----> jestem kobieta , a to była literówka i tyle :p naprawdę chce go czymś zaskoczyć ale już nie wiem czym:(

Gość Agitarius
haha dokladnie - weż koleżanke! To jest chyba marzenie każdego faceta na ziemii.

To z koleżanką nie byłoby takie głupie tylko gdzie ją znaleźć ?? No ale co żadnych fantazji nie macie?? Halo .... faceci co was kręci lub o czym marzycie????

w sypialni mam nową pościel:) tak prawdziwie nową, nie tak,że nowa bo wyprana.

Gość nie próbuj
z koleżanką bo twój facet rzuci sie na nią ,a o tobie zapomni i będziesz miała strasznego moralniaka i nigdy mu tego nie zapomnisz, znam to z autopsji też chciałam go zaskoczyć i dać szczyt rozkoszy, tylko że faceci to egoiści, nie odwdzięczą sie tym samym