Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addd

wpadka

Polecane posty

Gość a co my jesteśmy wróżki
to ja wyruszam na łowy klientek szukać :) Będę nad nimi krążyć jak ten jastrząb :)

Gość niceolenka
hej wam wszystkim... tak jak większość Was.. mialam niedawno wpadke z moim chlopakie.. pękła gumka. :( wziełam postonor ok 1,5 h po nieudanym stosunku był to moj 10 dzien cyklu... a cykle mam ok 26-29 dni... czy moge byc w ciąży??

możesz, a nawet powiem więcej - jesteś w ciąży gratuluję. urodzisz w połowie września - kurde jesień będzie obfita :D

płeć dziecka określa sysunia ja się nie znam :P

nie nie jesteś w ciązy wechem czuje że plemniki uciekły w drugą strone taa ja swojeo pódelka terz tżymam w zamknieció teraz w obawie pżed jastżembiem

meee kurcze a gdzie sprzymiezenie sutkow,cos nam sie nasza intuicja nie zgodziła:(

Gość współżyjesz to
jasne,że możesz być w ciąży-to chyba nie zakoczenie-nie ma 100%bezpiecznej daty ani 100% środków atykoncepcyjnych-jedynie przy tabletkoch można czuć się pewnie-uprawiesz z kimś sex to musisz sobie zdawać sprawę z konsekwencji...!

trzeba koniecznie podzielić obowiązki :D

Gość niceolenka
no to dziewczyny potraficie pocieszyc... ja nie oczekuje że ktos mi napisze... tak nie jestes w ciązy... szukam po prostu rad.. wsparcia.. może ktoras była w podobnej sytuacji..

tak samo to chyba nikt nie mial. Wiesz kazda z nas jest inna. Ma inne DNA, inee ph pochwy, mezczyzna ma mniej lub bardzij ruchliwe, silniejsze badz slabsze plemniki. Jak na moj rozum to nie powinnas byc w ciazy. Poczytaj o postinorze bo okres moze Ci sie spoznic.

no kobitki zgłaszac sie,mam luzy w pracy to sobie dorobic chcem:)a to tylko dzis wszystkie info za darmoche:D

a ja chwilowo muszę pozapieprzać w real work więc na razie się żegnam, ale zajrzę jeszcze :)

odpowiedz na pytanie - dziękujemy za wynajdywanie nam klientek :) Ta już została załatwiona pozytywnie :)

Gość aristo333
no poleglam :D piekny temat... najbardziej mnie zawsze rozbrajaja te pytania "jestem w ciazy?jak myślicie?' no ale pomagajcie zbląkanym kobietkom :D ktos w koncu musi :D

Gość aristo333
tu bedziecie mialy pelne rece roboty :D

o co to to nie rak to ja do tego nie przyłoże,tym niech sie gin zajmuje:P my tutaj siłami nadprzyrozonymi pracujemy:D

Gość niceolenka
nie wiem kto tu jest idiotka!!! ludzie panikuja w takich sytuacjach.. zamartwija sie.. szukaja wsparcia.. informacji... jaką macie pewnosc ze was taka sytuacja nie spotka?? moze po prostu jestescie takie brzydkie i wredne ze nikt was nie chce?? my nie plamnujemy tych ciąż!! ! kazdy moze wpasc...

Gość niceolenka
co opadły szczęki.. ?!!

dziewczynko jeśli sie ktos decyduje na współżycie powinien byc do tego przygotowany w kazdym wzgledzie. Te pytania świadcza o niedojrzałości pytajacych wybacz skoro laska pisze ze łyka tabsy ale boi sie ze zaszła w ciaze i pyta o to czy to mozliwe to mi rece opadaja.Trzeba czytac ulotki zanim sie cokolwiek wezmie to raz a zapytac ginekologa to dwa.

a po czym miała opaść ? To jest własnie reakcja, na durne pytania. Jak ktoś się boi ciaży niech nie uprawia seksu. Jak się pyta ktoś czy jest w ciąży bo mu się zachciało barszczu, to sory. Albo łyka tabsy a czy mimio to zajdzie w ciążę. No kurde. wisienka - pozdrawiam