Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addd

wpadka

Polecane posty

Gość niceolenka
oczywiwcie że ulotki nalezy czytac... ale nie to mialam na mysli.. Te dziewczyny z forum wypatruja jak wampirzyce kolejne załamane dziewczyny które sa na forum.. i dołują je!!! czy to jest normalne!!! oczywiscie nikt nie oczekuje tekstow w stylu: powiem Ci przez interent ze nie jestes w ciąży.. bo to nienormalne.. ale nienormalne jest tez to żeby wysmiewać wszystkich i psac nieprawde?!!! sugeruja juz płeć dziecka albo termin porodu...

Gość niceolenka
sumienie was nie rusza kiedy te dziewczyny jeszcze bardziej dobijacie?? jest to dla was zabawne?

Wiesz takich panienek to tu dziennie jest przynajmniej kilka.Wystarzcy ze jedna z druga poszuka w archiwum,ale po co jak mozna zadac durnowate pytanie na forum. Ręce opadaja ,a mówi sie ze lekcje pt Przygotowanie do zycia w rodzinie nie sa potrzebne.Własnie codzinnie czytam efekty .Ja tez miałam nascie lat i przed współzyciem poszłam do ginekologa na rozmowę.ale po co? Czyz nie?

Gość niceolenka
ja sama jestem w podbramkowej sytuacji.. pekła nam gumka jak sie kocgalismy... 1,5 h po wzielam tabletke.. po 12 nastepna.. w ciazy nie wiem czy bede.. wiem ze jestem za młoda.. chce skonczyc studia. ale przeciez bylam zabezpieczona tylko ze cos zawiodło.. było to niezalezne ode mnie... a co do lekcji w szkole to hm... są do d....!!!! nie ucza jak sie zabezpieczac.. jak planowac zycie "łozkowe"... to jest jak rozmowa z ksiedzem o seksie... czyli nic!!!

ah jeszcze jedno.Jeśli ktos jest na tyle inteligentny wyczuje ironie w tym co tu pisza dziewczyny,jesli nie i wezmie sobie do serca prorocze teksty to wspólczuje i odradzam dalsze współzycie:p

Gość niceolenka
a dziewczyny?? jasne ze są naiwne jak sie pytają.. ja tez jestem naiwna... to jest szukanie pocieszenia za wszelka cene... po co jeszcze dołować i tak załamanego człowieka...,

Gość niceolenka
tak

ja nie rozumiem Twoich obaw.Przejdz sie po forum ,stale trafiam na topiki o tym specyfiku.nigdy nie stosowałam.ale wiem ze jest bardzo skuteczne.Wbij w google nazwe i poczytaj.zreszta sama wiesz co ci powiedział na to lekarz. Wiec po co sie sama nakręcasz? w końcu wmówisz sobie ta ciąze i bedzie dopiero klops. Odpuścsobie i czekaj na @

Gość taka se
ja tez bylam zaskoczona ,ze dziewczyny sobie takie jaja robia :( tez szukalam wsparcia ...tez jestem oczekujaca na @ i sie martwie ,ze moge byc w ciazy czego nie planowalam choc jestem swiadoa konsekwencji uprawiania seksu......pociesza mnie tylko fakt ,ze mam zaburzenia hormonalne i stad moge sie spozniac......mam wrazenie ,ze te co sobie tak kpia sa sflustrowanymi staraczkami :P ......moze i one kiedys beda w podobnej sytuacji i zobacza jak to jest ,dziewczyny zycie przed wami ,dzis modlicie sie o 2 keski na tescie a kiedys bedziecie moze czekac tak jak my na @ :(

Ja raczej wiem co to swiadomy sex.Urodziłam 8 lat temu i od tej pory nigdy nie zdarzyła mi sie zadna dziwna sytuacja.Moze dlatego,ze myslę głowa a nie....

Gość taka se
mi przez 20 lat uprawiania seksu poza dwoma planowanymi ciazami tez sie nie przytrafilo :P mm nadzieje ,ze teraz tez sa tylko strachy na lachy

Gość taka se
no dobra ,widze ,ze nie da sie tu normalnie pogadac ....spadam po test ciązowy :P

I co dziewczyny jakie wyniki testu?Jakby co nie zalamujcie sie mozecie pisac na moje gg:1007068 sprobuje wam pomoc.

kilka sprostowań na początek: nie zatkało mnie,bo i nie miało co byłam w pracy i nie zawsze mam czas na neta nie jestem staraczka o co to nie!!:P co do tego czy ktos mnie chce czy nie to spokojnie nie musisz sie martwic:P chyba co ni8ektóre nie maja poczucia humoru tutaj i nazywajac nas idiotkami swiadczy to o was,chyba nie spotkałyscie sie tu jeszcze z mało litosciowymi ludzmi:P nie chcecie byc w ciazy ok ale to nie nasz problem a forum publiczne i tak jak wy zamiast isc do lekarza lub po test do apteki piszecie to na forum tak my mozemy dodac nutke humoru dla nas;-) i to tyle ,ja zle nikomu nie zycze(no moze nie tak do konca:P )