Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ówka

Test ciążowy na czczo czy nie ,jakiej firmy?

Polecane posty

Gość ówka

jakiej firmy najlepiej kupic i czy wazne kiedy sie go robi tzn.rano na czczo czy w ciagu innej pory dnia po jedzeniu?

najlepiej jest go zrobic z rana, gdy od razu po wstaniu biegniemy do ubikacji, czytalam ze wtedy mocz zawiera najwiecej czegos tam i najlepiej stwierdzic czy jest sie w ciazy. Sa rozne firmy np :pro test albo z takim dzieckiem na pudelku

Gość ...///...
Jeśli jesteś już po terminie spodziewanej miesiączki, to możesz go zrobić o każdej porze. Jeśli jesteś przed miesiączką czy w dniu spodziewanej miesiączki to trzeba go zrobić rano zaraz po przebudzeniu. Na czczo nie musisz być, bo to nie jest badanie krwi :) Pozdrawiam

Gość ówka
jestem juz ponad 2 tyg.od terminu miesiaczki ,tylko ze ja mam bardzo dlugie cykle i jeszcze tyle spoznienia......powinnam jednak zrobic test mimo ,ze nie sadze aby byl pozytywny ale nim pojde do lekarza powinnam jednak sprawdzic te ewent.

jezeli jestes juz 2 tyg po terminie miesiaczki, to na co czekasz?

Gość ówka
uwazam ze w moim przypadku kiedy miewam duze wahniecia z miesiaczka ,termin 2 tyg. opoznienia to czas minimum aby zrobic test i tak planuje.......

Gość ówka
mam od 3 dni brazowe lekkie uplawy czyli jakby @ sie zblizal , nie wiem czy te uplawy nie zafalszuja wynikow testu?

Gość ówka
a ja takie uplawy pzred @ miewam i tydzien

Gość anjuska79
a jezeli ja mam planowaną miesiączke na 25. a od 3 dni mam krwawienia ale bardzo skąpe to moge zrobic teraz test?

Gość ówka
dzieki za porady ,dzis kupie test......