Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak mi słów

Moja siostra spotyka się z facetem w trakcie rozwodu

Polecane posty

Gość brak mi słów

ona ma 22 lata on prawie 31 ...trwa to od ok 2 miesięcy..ukrywają się, żeby on nie miał problemów w sądzie..

Gość brak mi słów
strasznie źle mi z tym:(

Gość taka jedna ona
moja koleżanka robi tak samo... Facet starszy o 10 lat od niej, w dodatku z dwójką dzieci, w tym jedno niepełnosprawne. Z żoną podobno się rozwodzi...

Gość taka jedna ona
w końcu to dorośli ludzie, ich życie, ich decyzja

Gość brak mi słów
1. z facetem w trakcie rozwodu 2. wiek 3. po kryjomu

"Facet starszy o 10 lat od niej, w dodatku z dwójką dzieci, w tym jedno niepełnosprawne" Facet z dziećmi może jechać juz tylko na ręcznym :P a jesli jedno z nich jest niepełnosprawne, to niestety, ale zero sexu!!!!

Gość taka jedna ona
komiczne-------> skąd wiesz, ze zero seksu??? a zresztą, nie będę się spierać, nie jestem facetem i nie mam dzieci, pełno- czy niepełnosprawnych...

Gość otóż tak...
1. - jeśli on już się rozwodził kiedy zaczęli się spotykać, to pół biedy. Chyba że to przez nią się rozwodzi... 2. - 9 lat to nie jest jeszcze taka straszna różnica wieku :) 3. - jeśli wszyscy by zareagowali tak jak ty to się nie dziw że się ukrywają...

Gość brak mi słów
martwi mnie to że pakuje się w pewien sposób w cudze życie..i że zostanie zraniona przez tego faceta...jego żona zdradzała go..podejrzewam że szuka pocieszenia

a może autorce źle z tym, bo sama chętnie by się pospotykała z tym facetem? :P:P:P

Gość brak mi słów
wyjaśniłam dlaczego się ukrywają: bo on jest w trakcie sprawy rozwodowej nie chce mieć problemów. Myślę, że chodzi też o różnicę wieku..moi rodzice nie sądzę,żeby zaakceptowali rozwodnika po 30 stce,a po drugie jego rodzice mają córkę w mojej siostry wieku (przyjaźnią się ..w ten sposób się poznali) i nie sądzę, żeby ten związek im odpowiadał

Gość brak mi słów
kyyrene: nie

Gość otóż tak...
a nie uważasz, że to przede wszystkim JEJ powinien odpowiadać...? Może akurat z nim będzie jej dobrze. Dlaczego od razu do skreślasz, bo rozwodnik...?

Gość ksiądz Edmund
a co rodzice mają do akceptowania?! przecież to dorośli ludzie... bez przesady!

Gość brak mi słów
wiesz ja tylko tak rozmyślam , ona nie wie co ja myślę na ten temat..powiedziałam że nie neguję ani nie pochwalam..

Gość brak mi słów
wiesz rozwodnik ..to facet z przejściami..zona, dzieci..obowiązki, zobowiązania...po co wybierać tak trudną drogę?

Gość o rany koguta
a może byś tak zajeła sie własnym życiem i własnymi sprawami, zamiast komentować to co robią inni chryste kiedy do niektórych dotrze, że jak ludzie są dorośli to mogą sobie urządzać życie jak im pasuje i z kim im pasuje przez takich wpieprzających sie i komentujących a to wiek a to gdzie sie poznali i czy rodzice to zaakceptują czy nie życie na tym świecie jest o wiele bardziej uciążliwe martw sie o siebie los innych zostaw im samym !!!!

Gość racja to nie twój problem
zajmij sie sobą

Gość otóż tak...
po co? najwidoczniej ona uważa, że warto. Zresztą, sama piszesz że to dopiero dwa miesiące. Daj jej może samej zdecydować o sobie dobrze...?

Gość brak mi słów
oczywiście zero wsparcia!

oczywiście, że zero wsparcia, wracaj, dziecko ,do lalek lepiej :P

Gość brak mi słów
no tak ! pewnie tu same rozdwoniczki dlatego tak doradzają!!!

Gość otóż tak...
no ja akurat nawet po ślubie nie jestem :P więc do rozwodu mi ho hoooooooooo... ;) Po prostu uważam, że zbyt pochopnie oceniłaś faceta. No i uważam też, że siostra ma prawo spróbować jeżeli jej zależy... A Ty jako siostra powinnaś za nią trzymać kciuki, a nie tak...

Gość nie wiem autorko co to
rozwodniczka, wiem co to rozwódka chyba że pomyliło ci się z rozwielitką, ale wtedy nie widzę spójności z tematem ktoś ci dobrze napisał: wracaj do lalek! w jakim świecie ty żyjesz, co drugie małżeństwo się rozpada, i myslisz że tacy ludzie nie mają prawa sobie układać życia od nowa? śmieszna jesteś! jak dla ciebie rozwodnik to diabeł wcielony to sobie szukaj wolnego i zakładaj swoją idealną rodzinę bez obciążeń i problemów. a innym daj żyć tak jak oni chcą. ps. wydaje mi się że NIGDY nie kochałaś, mam rację?

Gość princepolo2
Wspolczuje wam marnych kontaktow z rodzenstwem, skoro wypowiadanie sie na temat zwiazku siostry nazywacie wtracaniem sie:O Dziewczyna pewnie podnieca sie jego wiekiem, "dojrzaloscia"(powazny facet z dziecmi nie zwiazalby sie z 22latka) i mysli, ze juz jest mega dorosla i tyle o zyciu wie...Nic na to nie poradzisz...

Gość nie wiem autorko co to
następny co pozjadał wszystkie rozumy poważny i doświadczony przez życie, które naznaczyło jego czoło bruzdami cierpienia :( śmieszy mnie to - może dziewczyna jest niedojrzała, a może wie czego chce, może to przelotna znajomość, a może początek szczęśliwego związku nie mnie to oceniać wiem jedno - każdy człowiek jest inny i każdy ma prawo przeżyć albo spieprzyć życie tak jak on chce a odgrywanie mentora i kaznodziei na boku jest żałosne podobnie jak generalizacje, które uprawiasz

Gość otóż tak...
prince polo - samo "skoro wypowiadanie sie na temat zwiazku siostry " jest jak najbardziej ok, świadczy o tym że autorka się martwi o siostrę. I to dobrze. Ale to że ocenia ten związek, tego faceta, tak jakby WIEDZIAŁA co się stanie - to już nie jest ok...

Gość Nieszczęśliwa77
Facet po rozwodzie nie jest taki zły i najlepiej nie ingeruj w życie siostry niech sama podejmuje decyzje.