Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipippi

TRWAŁA PROSTUJĄCA WŁOSY.

Polecane posty

Gość pipipippi

ktos.. zafundował sobie taki zabieg? jak efekty..? co myslicie?

Raczej ci go odradzam jest to zabieg bardzo inwazyjny ,ktory negatywnie wplywa na wlosy.Po nim sa one suche i lamliwe.

Gość bo to jest normalne
ola lubicz z klanu ma trwała prostującą na włosach i wygląda to super. jeśli bedziesz dobrze i często nawilżała włosy, to powinno być wszystko ok. jest jeden warunek - nie robi się tego zabiegu na rozjaśnianych włosach. a szkodliwość trwałej prostującej jest taka sama jak innych zabiegów, np farbowania czy kręcenia włosów lokówka - nie wpływa to odbrze na ich zdrowie, ale tragedii też nie ma..

Gość Blondiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eee tam a ja jakos codziennie prostuje, susze po kazdym umyciu, mam blond jasne wlosy i farbuje je co 3 mies i tylko troche sa zniszczone :D

a czy taka trwała daje coś przy kręcących sie końcach i reszcie włosów maksymalnie napuszonej->duża objętość ;) ?

Gość jołjoł
włosy po trwałej prostującej wcale nie są bardziej wysuszone i podatne na łamliwośc jak po zwykłej ondulacji. nalży je pielęgnować równiez maseczkami nawilżającymi i serum. Jest tylko jeden kłopot - jeśli prostujesz bardzo skręcone włosy to odrosty będą psuć cały efekt.

Gość a ile ta trwala kosztuje

Gość natkaa
mysle ze tak około 200 zł w dobrym salonie;) polecam twała prostujaca bo sama mam i jestem zadowolona

Gość natiiii
polecam naprawde moim zdaniem trwała prostujaca jest spoko poniewaz sa proste włosy jak drucik i nie sa przesuszonee a wiadomo ze czasem odrastaja:((((( taki zabieg trzeba wykonywac co 2 miesiace:((((

Gość bryczek18
Ja jestem właśnie po trwałym prostowaniu włosów. Efekt??? Włosy są mega wysuszone, mocno wyopadają, wcale nie są idealnie proste a nawet momentami mocniej się skręcają a najgosze jest to, że bardzo mocno się puszą!!! Żałuje że to zrobiłam

Gość anna_kubiak1
A ja wam powiem tak, zrobiłam trwałą prostującą u najlepszej fryzjerki w mieście...pożałowała mi płyny i u nasady pięknie się kręciły a końcówki miały proste. Więc sie wkurzyłam i poszłam do fryzjera który robił mi kilka razy trwałą jak byłam w liceum, fakt często miałam spalone włosy ale wiedziałam że tylko w tym zakładzie uzyskam pomoc. I mimo tego ze robiłam trwała na trwałą po tygodniu włosy były piękne. NAPRAWDĘ. JEDNAK PO PÓŁ ROKU ZNOWU ZAPRAGNĘŁAM MIEĆ PROSTE WŁOSY. przeczytałam na forum że ktoś próbował trwałą do skręcania wyprostować włosy. Więc zrobiłam tak samo ... kupiłam w kiosku 2 opakowania do trwałej ondulacji i wyprostowałam sobie nim włosy(zamiast nawijać na wałki prostowałam je rękoma przez 15 minut). I udało sie , nawet mniej włosów mi wypadło niż po trwałej u fryzjera. Także polecam , zróbcie to same. Zamiast prostować czy kręcić u fryzjerów którzy sie wszystkiego boją. Po co płacić 300zł...ja zapłaciłam 9,98zł. Pozdrawiam. I nie musze ich nawet prostować.