Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollina2222

Jacy faceci sie ubieraja w taki sposób?Pomózcie mi

Polecane posty

Gość karollina2222

niedawno poznałam na imprezie faceta był w porzdaku fajnie sie rozmawiałao tylko takie ubranie miał inne od pozostałych na imprezie a mianowicie spodnie z materiału koloru jasny szary szerokie taki cienki materiał i koszula na guziki jasny róz w białą kratke.Co sadzicie o takich osobach czy na podstawie ubioru mozna cos o nim powiedziec?Doradzcie cos please

Gość ale gupie pytanie
masz problem z okreslenie kto cie interesuje ? obserwuj poprostu .

Gość karollina2222
poprostu dziwnie był ubrany mało facetów nosi jasne szare spodnie i rózowe koszule w kratke biała nie uwazasz?

Gość karollina2222
czy waszym zdaniem taki ubiór nosi wiekszosc facetów ja jestem nim zainteresowana bo mi sie fajnie gadało z nim ale jakis dziwny ma styl ciezko go okreslic na sobie miał płaszcz czarny nie taki strasznie długi do przed kolana i czapke taka ze skóry z daszkiem jak juz mnie odwoził

Gość misiek misiek misiek misiek
ale co dziwnego jest w tym ubraniu nie kumam

Gość hmmm moze jest metrosexualny
nie wiem nie znam go ty z nim gadasz... pospotykaj sie z nim i zobczysz jaki jest :) moze taki ma styl a jest bardzo milym cieplnym wrazliwym facetem ?

"moze taki ma styl a jest bardzo milym cieplnym wrazliwym facetem" jak wszyscy geje zresztą :P

Gość misiek misiek misiek misiek
nie ma jak dres , no nie? wiadomo wtedy , ze nie gej:D

Gość hmmm moze jest metrosexualny
moze i to gej, ale poznac nie zaszkodzi

Gość Ju...
Żaden gej, fajnie ubrany facet po prostu.:)

Ju - mnie to wlasnie zastanawia - co nienormalnego widzi autorka w tym stroju... oza tym, że ja nie nosze różu, to jest ok..

Gość karollina2222
niby jest ubrany elegancko bardzo dobrze zbudowany widac ze osoba mysli powaznie o zyciu bo chce do czegos dojsc cos osiagnac jest bardzo miły lubi sie przytulavc lubi sie całowac znamy sie od 2 miesiecy ale niestety rzadko widujemy 2 razy w tyg boje sie go spłoszyc

Gość karollina2222
bo zawsze wydawało mi sie ze róz to raczej kolor dla dziewczyny to po pierwsze a po drugie jakos w szarych eleganckich spodniach nie wiem czemu ale jakos kojarza mi sie zonaci

Gość nie szufladkuj
chce byc elegancki i juz. ma odwage w różu chodzić :P - nie jest źle

"a po drugie jakos w szarych eleganckich spodniach nie wiem czemu ale jakos kojarza mi sie zonaci" puścuły mi zwieracze :D:D:D:D:D:D:D ide zmienić spodnie... na szare eleganckie :D:D

Gość 77laluna77
poznalam chlopaka ktory rowniez czasem nosi rozowa koszule bo po prostu ma swoj styl i lubi sie wyrozniac charakter tez ma specyficzny jest wyjatkowy ale nie jest gejem!

Gość Ju...
Pewnie ma ciemniejszą karnację.:) A jak mu w tym różu ładnie, to zanczy, że potrafi sobie dobrać strój. A przecież nie zawsze pewnie chodzi w różowych koszulach, więc O.K. He he, gdyby nosił oczojebne różowe sweterki, a najlepiej z futerkiem, to byś się mogła słusznie zastanawiać.:P:)

Gość karollina2222
no faktycznie on ma ciemne karnacje wzrost jakies 175cm waga duza ale neiw iem ile oczy czarne ciemna karnacja i włosy jasne

Gość AgaKęty