Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Missy.

Rozjaśnianie-pomocy!

Polecane posty

Gość Missy.

Witam.Mam 16 lat. Otóż chciałabym rozjaśnic sobie włosy do jasnego blondu i zastanawiam się,czy mocno mi to zniszczy włosy.Jedyne co na nich kiedykolwiek robiłam to pasemka i czasem prostuję.Od razu zaznaczam,że rozjaśniałabym u fryzjera. Jeśli rozjaśniacz bardzo zniszczy mi włosy to jakich odżywek będę musiała używać? Jeśli chodzi o typ moich włosów to są one dobre do układania i lekko sie wykręcają.

Gość nnndddddddd
jak sama rozjasnisz a nie masz wprwy bedziesz wygladala jak pudel nawet po odzywce i prostowaniu

Gość Missy.
Będę rozjaśniała u fryzjera. Pytam się,czy mocno zniszczą mi się włosy i czy da się temu zapobiec,jeśli tak,to jak?

Gość nnndddddddd
lata rozjasniania utwirdzily mnie w przekonaniu ze nie istnieje dobra odzywka..zadna nie zregeneruje ci wlosow moze jdynie pomoc ogarnac wlosy tak ze malo bedzie widac ich zniszczenie

Gość Sratata ta taaa
Nie boj sie wcale sie tak bardzo nie zniszcza wlosy... Nie wiem jakim gownem farbujecie te kudly ze tak przezywacie to ze macie takie zniszczone ze masakra :O Dobry fryzjer= dobrze zrobione wlosy. Zapytaj w salonie o odzywke albo maseczke do rozjasnanych wlosow a jak nie masz tyle kasy (bo one sa gdzies za 50zl) to w sklepie znajdziesz ich pelno. Nie wiem jaka konkretnie bedzie dobra bo nie uzywam odzywek a rozjasniam wlosy i mam w super stanie.