Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolaaares

Profesjonalny szampon czy odżywka ? w co zainwestować?

Polecane posty

Gość dolaaares

Zastanawiam się nad zakupem profesjonalnego produktu - do bardzo zniszczonych (dekoloryzacją) włosów. Czytałam trochę opinii, ale nie wiem na który się zdecydować - może coś podpowiecie ? i druga ważniejsza rzecz - takie produkty są drogie - żeby się opłacało trzeba kupić butlę conajmniej 1000 ml szamponu lub jakąś dużą odżywkę i tak myślę - jakbym miała wybrać jeden z tych produktów - to który ???? szampon czy odżywkę? co ważniejsze ? szampon poprostu się spłukuje - odżywka wydaje się mieć lepsze właściwości - hmmm nie wiem. Poprosze o rady i polecenie konkretnych firm.

ja bym kupiła odżywkę, choć w duecie z szamponem byłaby bardziej skuteczn, ale używałam samej odżywki Kadus i byłam zadowolona

ja bym kupiła odżywkę. bo szampon działa tylko podczas mycia, a odżywka na włosach zostaje aż do następnego mycia (chyba że jest do spłukiwania). a najlepiej iśc do swojej fryzjerki i zapytac, co ci poleci ;)

Gość Magda
Dnia 19.02.2008 o 21:04, Gość dolaaares napisał:

Zastanawiam się nad zakupem profesjonalnego produktu - do bardzo zniszczonych (dekoloryzacją) włosów. Czytałam trochę opinii, ale nie wiem na który się zdecydować - może coś podpowiecie ? i druga ważniejsza rzecz - takie produkty są drogie - żeby się opłacało trzeba kupić butlę conajmniej 1000 ml szamponu lub jakąś dużą odżywkę i tak myślę - jakbym miała wybrać jeden z tych produktów - to który ???? szampon czy odżywkę? co ważniejsze ? szampon poprostu się spłukuje - odżywka wydaje się mieć lepsze właściwości - hmmm nie wiem. Poprosze o rady i polecenie konkretnych firm.

Profesjonalnych nie kupuj!   Kup za 23zl w rosssman szampon petal fresh i odzywkę  agafii. Wiem co mowie mialam ten sam problem. Po tym duecie wlosy sa piekne miękkie błyszczace pochwalone przez fryzjerkę