Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwunia 22

CO SADZICIE O TEJ SŁYNNEJ MODELCE Z ALLEGRO?

Polecane posty

Gość Sylwunia 22
Napewno dobrze ją znacie , zawładneła połową aukcji na allegro . Czy ktoś wie czy to wogule jest POlka? a MOże ktoś nawet ją zna ?:)

Nie sądzę, zeby to była Polka, na angielskim e-bay widziałam jej koleżankę (taką w czarnych włosach, bardzo często na allegro są obie). zgrabna owszem, jak większość dziewczyn , ale twarz ma jakąś śmieszną

tez sadze ze w wiekszosci jest sztucza, sie znaczy photoshopowa... a tak to co.. nadaje sie na modelke/manekina nic wiecej... jesli mamy oceniac sam wyglad... najwyrazniej ciuchy prezentuje dobrze bo zazwyczaj jej aukce sa dobrze sprzedawane :]

Gość Roxiwomen
Tak cala jest przerabiana w Photoshopie , pamietam jej aukcje z przed kilku lat , jej skóra niebyła taka nieskazitelna , na dodatek ma dużo pieprzyków na plecach , na terazniejszych aukcjach wszytsko jest usunięte! Ostatnio nawet natrafilam na aukcje jej zdjęcia z profilu nie do końca przerobionego , miała mały garb na nosie heee co ogolnie na zadnych innych aukcjach niejest dostępne ! Na dodatek mozna zauwazyc też wiele drobnostek , np na niekturych paznokciahc ma tipsy a na niekturych nie hehe w tej samej rece , tez dzielo upiększania;) Ciekawa jestem jakie ma zeby? Na zadnej aukcji nie jest usmiechnieta ... ciekawe z kad naprawde pochodzi pozdr

Gość niepojdenato
hehe super jest

Gość emmma
Mam pytanie odnosnie tej modelki. Wie ktos moze gdzie mozna kupic te ubrania ? Napewno są w jakiejs hurtowni w Polsce i napewno nie są drogie poniewaz 90% aukcji allegro reprezentuje ta wlasnie modelka!