Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karramia

Czy Wasz mężczyzna też się tak do Was wszędzie klei?

Polecane posty

Gość karramia

Przed snem błądzi dłonią po Twoim ciele, przy wchodzeniu po schodach wsuwa rękę między nogi, po 5 pocałunkach już jest gotowy :D A nie jest to jakiś sztubak, hehe... Wasi też tak Wam żyć nie dają? Przy czym, oczywiście, ja się tak nie nakręcam przy każdej okazji ;)

no tak:) mój jest identyczny pod tym względem ha ha i jestesmy razem już 14 lat :))))

Gość Zygi...
Ja jestem gotowy po czterech;) To się ciesz, widocznie bardzo mu się podobasz!

Gość karramia
To cudnie tak, po 14 latach :) Jest nadzieja, że nie kązdy zwiazek konczy sie po paru latach...

no to fakt,nasi znajomi są juz po rozwodach,zdradach,romansach a nas ciągnie dalej do siebie,kurcze taka magia:))))

moj tez tak ma, wkurza mnie to bo nawet w miejscu publicznym potrafi mnie za tylek zlapac i tak mietolic:P

Mmm a taki ładny temat myslałem ze kleic sie to znaczy kleic ... to to pochalam jak najbardziej ale mnie wkurza jak na miescie idzie para a on jej trzyma reke w gaciach na tyłku:/

mnie nie wkurza jak ktos tak robi, niech sobie robi jak sprawia im to przyjemnosc i to lubia:) mnie to wkurza ze moj tak mi ten tylek mietoli:P albo racja z tymi schodami, raz bym sie przez niego przewrocila bo tak mi reke wsadzil ze sie przestraszylam:o:P

Gość łał łaj
?

Gość karramia
Nie no, tak obscenicznie publicznie to nieee :D Raczej tak, że nikt nie widzi, choć ostatnio pomacał mnie po piersi przy swojej siostrze, szuja ;) Zresztą, chyba każda para woli poszukać odosobnionego miejsca dla siebie, niż całować się na środku jezdni :o

mojemu tez rece sie lepia do cyckow:P czesto widze ze ma zamiar to zrobic bo takie oczy dziwne robi:P i tak podchodzi powoli z rekoma:P

kurde ostatni post brzmi jak scena z horroru jesszcze powinien mu tak jezyk wyłazic

Gość vodafon
fajna madchen jaka Ty brzydka;/

Gość Sinusoida20
Oj klei, klei... aż go czasem trudno odkleić. Ostatnio jak staliśmy w kolejce to wsadził mi łapki tam gdzie nie powinien:) Lubię jego dotyk i jestem zadowolona z tego, że go pociągam, ale czasami przesadza. Głupio mi gdy dotyka mnie przy innych ludziach, ale jak sam mówi nie może się powstrzymać:)

Gość vsvsfvsf
do autorki: to nieładnie tak się chwalić

Gość ja mam tak samo jak ty
klei sie i co zrobić od 13 lat

Gość karramia
A co tam, pochwalić się można ;) Lepiej tak, niżbym miała tu płakać, że mnie uderzył i co ja mam teraz zrobić :o