Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytka8888

ballada o miłości

Polecane posty

Gość judytka8888

Mogłby mi ktoś przetłumaczyc ten tekst, bardzo prosze!!! LOVE YOU 'TILL THE END I just want to see you When you're all alone I just want to catch you if I can I just want to be there When the morning light explodes On your face it radiates I can't escape I love you 'till the end I just want to tell you nothing You don't want to hear All I want is for you to say Why don't you just take me Where I've never been before I know you want to hear me Catch my breath I love you 'till the end I just want to be there When we're caught in the rain I just want to see you laugh not cry I just want to feel you When the night puts on its cloak I'm lost for words don't tell me All I can say I love you 'till the end

Gość judytka8888
Arabidopsis jeśli mozesz przetłumacz pliiiiisssssssssss :)

Gość bara yayb
kocham cię aż do konca chcę tylko zobaczyć cię gdy jestes sam chcę tylko złapać cię jeśli mi się uda chcę tylko być tam gdzie eksploduje poranne światło rozchodzi się na twojej twarzy nie mogę uciec kocham cię do końca chcę nic nie mówić ty nie chcesz słyszeć co mam ci do powiedzenia dlaczego po prostu mnie nie weźmiesz tam gdzie jeszcze nigdy nie byłam wiem że chcesz mnie słuchać łap mój oddech kocham cie do końca chcę tylko być tam gdzie utknęliśmy w deszczu chcę tylko widzieć jak się śmiejesz, nie płaczesz chcę tylko cię czuć gdzie noc zakłada pelerynę jestem zagubiona w słowach, nie mów mi wszystko co mogę powiedzieć to że kocham cię do końca

Gość judytka8888
dziex :)*