Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_88

Zazdrosny chłopak

Polecane posty

Gość zalamana_88

Mój facet jest strasznie zadrosny o mojego przyjaciela, do ktorego nigdy nic nie czulam i nie bede czuc napewno. Jakiego smsa mam mu napisac zeby zrozumial, ze nie ma sensu sie zloscic :( Ja juz sama nie wiem.

Gość zalamana_88
Naprawde zadna z was nie wie?

Gość cvbcvb
napisz mu "mój przyjaciel własnie u mnie był i było... rozkosznie. Pa"

Gość zalamana_88
Napewno mu po tym zazdrość przejdzie ;) O kogo jak o kogo ale o niego :/ Naprawde potrzebuje rady bo sama juz wysiadam :/

Gość Lolowy Ogonek
Ja bym raczej proponował: "moj przyjaciel i tak ma szersze ramiona" Może być?

Gość fistaszek.bum.26
a ja bym napisała: MAM BRUDNE KOLANA OD KLĘKANIA!!!

Gość zalamana_88
A czy wy czesto sie z czyms takim spotykacie czy tylko naprawde pechowi ludzie tacy jak ja :/?

Gość HROPKA
powiedz mi szczerze - czy na serio pozwlałabyś żeby on miał przyjaciółkę z którą spotykałby się bez Ciebie? :)

Gość zalamana_88
Zosia Samosia 25: Moze cos w tym jest. Kocham go ale ta przesadna zazdrosc mnie dobija.

Gość zalamana_88
HROPKA: ale on wie o tym, ze ten wlasnie przyjaciel spotyka sie ze mna w sprawie mojej kolezanki do ktorej ma pewne zamiary. Wlasnie dlatego nie moge tego zrozumiec.

Gość troskaaaa
ale jesteście dziwne laski... jak kobieta pisze że jej facet przyjaźni się z jakąś panną i często się z nią spotyka, to jej odpisują że ma dać mu ultimatum, a w ogole to gdyby ją kochał to by nie chcial by cierpiala i urwał tamtą znajomość a tu ktoś radzi autorce zerwac z facetem :D:D:D trochę empatii, młoda ja się facetowi nie dziwię, chociaż jestem kobietą

Gość lolek ale nie bolek
co jest wazniejsze dla ciebie? jakiś kumpel którego chcesz umówić z koleżanką, czy może miłość i związek? może jednak ogranicz kontakty z kolegą

Gość zalamana_88
troskaaaa: ale czy ja mu kedykolwiek zabranialam? nie. znalam jego przyjaciolki tak jak on mojego przyjaciela nigdy nie bylo problemu z tym az do dzis.

Gość chloppppek
a ja jestem facetem i prędzej czy później olałbym laskę która spotykałaby się z jakimś innym beze mnie..... i jeszcze się kłóciła o to, że mam to tolerować

Gość zalamana_88
lolek ale nie bolek: ja sie z nim widze raz na jakis czas. Naprawde nie czesto. Z moim facetem widze sie codziennie. Wg mnie nie ma sensu w tej sytuacji cos takiego, ze "co jest dla mnie waniejsze".

Gość AQUOLINA38
Dziwi mnie Twoje pytanie. Gdyby mojemu partnerowi coś naprawdę przeszkadzało, to przestałabym się zastanawiać co JA chcę zrobić w tej sytuacji, tylko jednak zrobiłabym tak, by nie było mu przykro i wrzuciła na luz z tym przyjacielem. No ale Ty masz 20 lat, a ja 12 lat jestem po ślubie. Ja wiem co to kompromis i odrzucenie egoizmu, Ty jeszcze nie.

Gość zalamana_88
Zacznijmy od tego, ze z mojej strony nigdy o ten temat klotnia nie wyszla. Zawsze staralam sie zalagodzic sprawe mowiac naprawde jak jest.

Gość ghjfg666556h
Więc przestań mówić jak naprawdę jest, tylko napisz mu SMSa "postaram spotykać się z nim rzadziej". idź troche na kompromis jak ktos wyzej napisal

Gość zalamana_88
Kompromis z mojej strony bedzie napewno. Na tym przede wszystkim polegaja zwiazki. Chodzi o to, ze naprwde zdziwilo mnie jego zachowanie. Nigdy nie mial nic przeciwko. Nawet proponowal zebysmy sie z nim spotkali.

Gość zalamana_88
A dzis nagla zlosc i zazdrosc.

Gość danielatko
ojeju jeju

Gość danielatko
paulina przeczytałem to wszystko myślisz ze ja slepy

Gość kulafea
dziecinne problemy

Gość ej ...masakra
jej facet na to trafił i to przeczytał ...OOoooooo jaaa!! no więc ... skoro już nawet w sieci ją śledzi bo padło mu z zazdrości na dekiel to... :O:O:O:O:O:O