Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizimizii

zostawiłam go w cholere

Polecane posty

Gość kizimizii
jak jestescie normalni a nie takie oszołomy jak moj ex to rozstaniecie sie w zgodzie, po prostu teraz probujecie jak sie nie uda to trudno, lepiej teraz niz po slubie prawda?

Gość olej kretyna
eee, nie ma sie czego bac. jak jest normalny i kocha to bedzie ok. ja jestem facetem, mieszkalem z kobita przez 5 lat i bylo ok. dzisiaj jestesmy malzenstwem i mamy bobaska :)

Gość kizimizii
to gratuluje ja tylko z siebie głupka zrobiłam, bo bylismy zareczeni mielismy sie hajtac, wszyscy o tym wiedzieli

Gość olej kretyna
to dziekuj soie ze sie z kims takim nie hajtnelas. wtedy bys miala super zycie, super jazde, na pewno by o Ciebie dbal i cie szanowal :)

Gość tyry
oboje jestesmy uparci a w zwiazku potrzebny jest kompromis...

Gość kizimizii
pamietaj facet ma cie szanowac

Gość olej kretyna
szanowac - tak. ale kompromisy trzeba sobie wypracowac. inaczej dlugo zwiazek nie potrwa.

Gość kizimizii
ten to potrafił mi powiedziec wypierdalaj albo spierdalaj

Gość tyry
jezeli chodzi o takie sprawy jak szacunek tolerancja i takie tam to jest ok.pod koniec lutego ma wyjechac do pracy za granice na 6 m-cy i troche mnie to przeraza.mam jakies dziwne obawy...

Gość olej kretyna
kizii, taaaak, on Cie musial BARDZO kochac :) mysle ze jezeli do niego wrocisz to bedzie duzy blad. Ja bym sie od niego odcial totalnie aby nie miec w przyszlosci problemow.

Gość tyry
nie no ja bym sobie na takie slowa nigdy nie pozwolila... napewno znajdziesz sobie faceta ktory bedzie godny czasu jaki bedziesz mu w stanie poswiecic...jak wytrzymalas z nim 2 lata? ja bym uciekala gdzie pieprz rosnie ;-)

Gość kizimizii
wiesz on mial taka taktyke ze cos zrobił nakrecił nakręcił kazał mi dzwonic do kolegi ze niby wtedy z nim był a koledzy trzymali jego strone, potem mnie przepraszal, błagał,ze sie zmieni zebym dal mu szanse no i jak sie łamałam

Gość kizimizii
kłamstwa wymyslal bez zajakniecia,na poczekaniu a ja łykałam

Gość tyry
prawdziwy durny palanat...a to dzis odeszlas od niego? jeszcze bedzie cie blagal zebys wrocila zobaczysz.tylko sie nie wydurniaj i nie przebaczaj durnemu palantowi

Gość kizimizii
wyprowadziłam sie w poniedzialek a cała akcja rozgrywala sie na weeeknd a w pon znalazłam eska w poniedzialek byłam wsciekła,wczoraj było mi zal i przespałam cały dzien a dzis jest spoko aha a jak pytałam czemu sie nacpał to mowil ze chcial zdarzyc na walentynki do domu,a tak jak sie nawciagal bialego mogl nie spac i jechac hahahaha

Gość tyry
i bardzo dobrze zrobilas.teraz niech sobie cpa ile chce...i niech sobie sam robi obiadki.normalnie zerowal na tobie.pasozyt jeden

Gość kizimizii
ZEBYS WIEdziala ze pasozyt a ja mu ciasta pieklam obiadki robiłam i to nie byle co

Gość kizimizii
DO TEGO powiedział swoim kolegom ze ja go juz nie pociagam

Gość kizimizii
smuto mi