Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laolaila

Co robicie same na slub i wesele?

Polecane posty

Gość laolaila

Ja mysle zeby sama udwekorowac samochod i zrobic sobie wiazanke bo mam naprawde banalna. Po prostu kwiatki zwiazane wstazka. Chcialabym tez udekorowac kosciol ale to chyba bedzie niewykonalne. Zaproszen sama nie bede robic bo to za duzo roboty i mozna kupic ladne i tanie na allegro. A co Wy jeszcze robicie?

Ja sobie sama udekoruję samochód. Jedziemy własnym autkiem, a, że jest bardzo porządne i eleganckie to już nie wymaga zbytniego przepychu. :) Zaproszeń samej nie chce mi się robić. Kupiłam śliczne w księgarni św. Jacka i wszystkim się podobają. :) A Kościół dekorować będzie nam jakiś Pingwin. Tylko zrzucić się trzeba. :)

Gość laolaila
My tez chyba pojedziemy wlasnym autkiem. Nie jest ono ani w slubnym kolorze ani ksztalcie ale ja mam do niego sedntyment :) A jak dekorujesz samochod? ja mysle o tasmie z tiulu i o wstazkach atlasowych przy klamkach, zastanawiam sie nad doczepieniem przy zakonczeniach kwiatow ktore bede miala w wiazance.

Moje autko jest czarne i w sumie to kolor żałobny, a nie ślubny, ale trudno :) Ja myślę o kokardkach na klamkach, a reszta wyjdzie w trakcie. Muszę połazić po sklepach i zobaczyć w ogóle co jest. :)

Gość a ja nie bede dekorowac wcale
samochodu...smiesza mnie te wszystkie wstazki, lalki, miski i inne pierdoly..ale co kto lubi:))

Gość ja zrobie sama wiazanke
sobie i starszej :) i jeszcze pytanie mam, czy kwiaty dla starszej powinny byc takie same czy zupelnie inne ?

Gość laolaila
ja nie wiedzialam ze swiadkowa ma miec wiazanke, ale jak robie dla siebie to zrobie i dla niej. Myslicie ze latwo dostane peonie (piwonie) w czerwcu na targu kwiatow? Mysle ze dla siebie zrobie z 10 eoni w bukiecie a dla niej hmm nie wiem moze uda mi sie z tego sklecic opaske na reke, chyba bedzie najfajniej, albo pieknie udekoruje jedna, tak zeby nie miala rak zajetych calym bukietem

Gość ja zrobie sama wiazanke
z ta opaska na reke dla swiadkowej to fajny pomysl :) zawsze bedzie miala wolne rece zeby pomoc. w mojej okolicy swiadkowa zawsze ma bukiet, taka tradycja :) ja mysle zeby zrobic sobie bukiecik z zantedeschii

Gość ja sama
zlozylam przysiege:D

mhy w zasadzie to nic :( auta stroic nie umiem wiazanki tez nie :) wiem sama podejmuje decyzje :p co ma byc i jak tzn nie sama tylko z misiem :(

Gość laolaila
Ja tez myslalam ze nie umiem. Ale okazalo sie ze to co mi sie podoba, czyli wiazanka i taki wystroj auta jak chce sa banalne do zrobienia. Bo co to za problem dziesiec kwiatkow zwiazac wstazka, albo przywiazac kokardki z materialu do klamek. ja lubie skromnie ale profesjonalisci i tak za to duzo licza.

ja planuję , że zrobię sama zaproszenia, bo to bedzie dla mnie duza frajda byc moze zrobię sama swój bukiecik (kalie lub jaskry zwiażę tasiemką) i dekorację z kwiatow na samochod