Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frau Schwarz

prawda o prawiczkach nienawidzących niedziewic

Polecane posty

Gość Frau Schwarz

nie oszukujmy się, większość prawiczków nie ciupciało nigdy wcześniej nie dlatego, że są tacy szlachetni i mega moralni i czekają z sexem do ślubu, tylko takie z nich dupy wołowe, że nie umieli sobie poderwać laski z którą mogli by się bzyknąć. Okropnie więc ich drażni to, że ich ewentualna dziewczyna, która dziewicą już nie jest miała więcej jaj i znalazła sobie ruchacza albo o zgrozo kilku. W jakim świetle stawia to prawiczków? Nieudacznik, który nawet paszteta nie potrafił do łóżka zaciągnąć, musi więc taki dorobić sobie ideologię do swojej bezjajowości, żeby wyjść z tego z twarzą, stąd ta nienawiść i jad wypluwany w stronę kobiet, które spały z więcej niż jednym mężczyzną a tak naprawdę to zazdrość i frustracja, nikt przecież nie lubi lepszych od siebie :)

Gość widzę
że problem ciebie dotyczy, tzn twojego związku, boś się uniosła

Gość Frau Schwarz
na szczęscie nie mam tego problemu, napisałam o tym pod wpływem pojawiających sie masowo postów o tej tematyce i tyle.

Gość bonaventura
prawiczki- prawiczkami. Ale kobietę, która rozdaje na lewo i prawo określa sie podobnie: DZIWKA.

Gość Laila008
W wielu przypadkach to może być prawdą, ale myślę, że nie można generalizować, bo na świecie w końcu jest tylu ludzi, że mają bardzo różne poglądy. Myślę, że znajdą się też tacy mężczyźni, którzy są prawiczkami ze względów religijnych, czy też cały czas czekają na wielką miłość oczywiście z dziewicą. :)

Laila a ilu znasz takich prawiczków? Bo ja nigdy takiego nie spotkałam no może oprócz świadków jehowy. Za to znam paru prawiczków z musu bo są albo tacy paskudni albo tacy nieśmiali za to robią ze swojego wymuszonego dziewictwa istnego świętego graala, którego zwykła śmiertelniczka nie jest godna czyt. ta co deflorację ma już za sobą.

Gość Wlasnie ze jest to problem
Ja jestem prawiczkiem i chce miec najlepiej tylko jedna partnerke w zyciu, wiec oczywiste, ze chce zeby to byla dziewica. Chce byc dla swojej kobiety kims wyjatkowym, a nie kolejnym i jednym z wielu

Gość stul pysk
taka prawda jak to że masz 3 suty ... zgodzę się, że są na świecie ofermy o których wspominasz ale to może i lepiej, że tacy sie nie rozmnażają i jeżeli coś od życia im się należy to równie ofermowata dziewczyna w żadnym wypadku jakieś frau szwarce jebane i inne tego typu :o

Gość mimo że niegrzecznie
się nieudaczniku odzywasz, Frau ma rację, beznadziejniaku

Gość No i mamy czarną wdowę w sieci

Gość łot
? co za czarna?

A mnie to zwisa ile ona miała przedemna przy załozeniu ze ja nie miałem ... ps temat załozył osobnik z problemem który sam opisał:P:P

Gość to może być prawda
:o

A ja jestem prawiczkiem. Ale nie jestem paskudny :-) Czasami mnie dziewczyny podrywaja ( na studiach bylo lepiej - dziewczyny byly bardziej wartosciowe, teraz to zazwyczaj Angielki ). A ja jestem zbyt niesmialy. A poza tym chcialbym stracic cnote z dziewczyna ktora znam jakis czas. Te dziewczyny ze studiow byly naprawde super, i byly bardzo ladne. A ja sam obawiam sie wystartowac do ladnej dziewczyny bo nie wierze w powodzenie.

Gość prawiczeekkk
mam rece poco mi baba a ty frau cos tam chyba sama szukasz bolca ale lepiej dogrysc innym

Gość taaaaaaaaaaaaa
uproszczenie typowe dla rozwiązłej kurrwy :D, chce odwrócić kota ogonem, bo tak najwygodniej :classic_cool::classic_cool:, to wiedz "frau kurrwo", żaden facet przy zdrowych zmysłach nie weźmie szmaty z przebiegiem 30 kutasów i więcej, a te swoje pierrolenie o prawiczkach i dorabianie ideologi do swojego kurrestwa możesz wcisnąc w swój jakże pojemny anus 🖐️

Gość prawiczek 22 nieudacznik
potwierdzam, tacy jak ja to cioty skazane na dozywotnia jazde na recznym :)

taaaaaa -----> frustracie, twoja wypowiedź świadczy o twoim marnym poziomie intelektualnym ale i tak dziękuję za zabranie głosu, choć twoja opinia spływa po mnie. Dla ciebie i tak każda, która miała więcej niż jednego faceta w łóżku będzie kurwą a poziom twojej wypowiedzi świadczy tylko i wyłącznie o tym, że trafiłam w czułą strunę.

muszę się z tobą zgodzić Frau w całości bardzo trafnie postawiłaś diagnozę w pierwszym poście

Gość szwarce do domu
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(!

Gość szwarce do domu
to nie burdel to pożądny lokal :(!

przebieg 30 kutasów hmm moze faktycznie nie najprzyjemniejsza perspektywa ale to nie wychodzi na pierwszej randce a potem zal tak dziewczyne w kat rzucic zwłaszcza jak zaiskrzy to reszta sie nie liczy jak dlamnie tak ze absolutnie sie nie zgadzam

nikt tu nie pisze o przebiegu 30 kutasów bo dla mnie to coś niepojętego, chodzi o to, że kobieta jeśli miała kilku partnerów jest dla sfrustrowanych prawiczków z kafe spalona na starcie.

Gość nie aż tak to nie
gdzie tak wyczytałaś?