Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frau Schwarz

prawda o prawiczkach nienawidzących niedziewic

Polecane posty

Gość nie aż tak to nie
Herr Schwarz?

Gość takijeden1
jestem prawiczkiem. chyba nie jestem brzydki nie będe sie osądzać bo nie potrafie. ja szlachetny?💤jestem nieudacznikiem. tak przegrywam życie odkąd sie urodziłem mam kompleksy więc jestem nieśmiały :) po co mam zaciągać paszteciora który mi sie nie podoba żeby sobie podnieść samocene? że niby co przeleciałem ją to już żadna mi sie nie oprze? nie osądzam kobiet bo na mnie nie lecą. jeśli spały więcej niż z jednym mężczyzną to mam nadzieje że chcoaiż jakieś choroby wenerycznej nie przytargały. mam nadzieje że faceci na ciebie lecą i sobie zaliczasz tylu ilu chcesz 💤 ale nie wkurwiaj sie na prawiczków. 💤

Gość nie aż tak to nie
Du nicht sehr gut!

No i święta prawda w 1. poście, jak dla mnie to opis pewnej osoby z kafe, która ma niesamowitą umiejętność wkur.wia nia mnie gdziekolwiek się pojawi ze swoją chorą ideologią... Tak tak, Ty, F. 🖐️

taki jeden ----> nie zaliczam facetów bo nie muszę, mam tego swojego jedynego, któremu na szczęscie nie przeszkadzało to, że nie jest moim pierwszym. Na prawiczków się nie wkurwiam bo nie mam ku temu powodu ani mnie ziębią ani grzeją tylko czasem rozśmieszają kiedy czytam teksty : zerwę z nią bo nie jest dziewicą. Stworzyłam topic jakich tu na kafe tysiące.

Gość takijeden1
nie wiem ja tu nie siedze non stop 24/7 więc nie czytuje tych topik-ow ale jak sie widzi taki topik to nie lepiej sobie darować:P zresztą chyba dla tego kogoś by było lepiej żeby nie zrywał z tą dziewczyną nawet jeśli nie jest dziewicą bo sie czegoś może nauczyć będąc prawiczkiem :O

Gość Wlasnie ze jest to problem
ja jestem prawiczkiem, wiec dlaczego mam sie wiazac na cale zycie z kobieta co miala kilku partnerow? a zaliczenie jakiejs, potrenowanie na niej, a potem porzucienie to nie moj styl

taki jeden ---> radzę nie przesiaduj tu zbyt często bo staniesz się taki jak większość przesiadujących tu facetów. Lepiej poświęć ten czas dziewczynom, realnym oczywiście :)

Gość takijeden1
ralnie to ja jestem przegrany na starcie :)

pewnie zwlaszcza nie dziewicom mam ten czas poswiecac :(

Gość zbierają się stare niechciane
rury i obgadują - tym razem padło na prawiczków. tylko jaki wy w tym macie interes? no ktoś nie dyma do czego ma zresztą pełne prawo dlaczego tobie frau to przeszkadza? różni ludzie mają róże fazy trzeba to uszanować. Może po prostu słado z popędem itd. jak ktoś nie odczuwa potrzeby nie ma sensu go zmuszać ... np. ja moge uszanować to że masz wypryski na mordzie ok. nie mam zamiaru tego komentować a tym bardziej zakładać o tym topik - czemu więc cię to aż tak gryzie - może żeczywiście jesteś facetem?

Gość takijeden1
raczej wątpie żebyś spotkał dziewice to chyba trudne w dzisiejszych czasach zresztą jeśli nawet spotkasz to może ci sie nie przyznać ale co ja moge wiedzieć o dziewczynach tym bardziej o kobietach💤

"rzeczywiście" przez "ż" pisze od czasu, gdy po 35 urodzinach, które świętowałem jako prawiczek, sperma walnęła mi w czerep. Przyznaję. Też mam pryszcze i zalotny obłęd w oczach. I nadal jestem prawiczkiem:)

nic się nie zgadza pani schwarz za wyjątkiem ż z kropką

zbierają się niechciane -> autorka nie ma przecież nic do prawiczków, tylko do tych z nich, dla których niedziewica jest przegrana i brudna czy coś w tym stylu...

ja nie mam nic do nie dziewic, ale uwazam, ze do mnie najlepiej by pasowala dziewica

i zielone pończochy z klinem:)

co to za żałosny argument ze kafeteria jest tylko dla kobiet? jak to sie ma do tematu?? brak pomyślunku i kontrargumentów?/ wiec droga pani widać że masz wprost proporcjonalny problem do osób które opisujesz :/ żałosne :-O więc zgól wąsa i w.y.k.u.r.w.i.a.j suko 🖐️ kapisz yentaligentka ....

Juken --->ty się tak nie ekscytuj bo ci żyłka pęknie. I sam stąd w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j jak coś ci się nie podoba. Co poniektórzy potraktowali mojego posta bardzo osobiście. Boli was coś panowie czy o co chodzi???

Ja jestem prawiczkiem i najchetniej bym mial jedna partnerke w zyciu, wiec najlepiej zeby to byla dziewica

Gość Prawiczek18
Ja chciałbym tylko powiedziec ze jedno mnie troche wnerwiło mianowicie zdanie o wyrywaniu paszteta do ruchania.a moze ktos tak jak ja jest prawiczkiem w wieku 18 lat prawie 19 bo nie ma zamiaru ciupciac kogos kogo sie nie kocha? sory za off top

Gość no to już wszystko jasne
prawda o prawiczkach nienawidzących niedziewic podsumowanie: Nieudacznik, który nawet paszteta nie potrafił do łóżka zaciągnąć ... Frau Schwarz sugeruje, że jest łatwym pasztetem, jest zawiedziona z powodu nieporadności prawiczków z którymi miała styczność. Skoro potrafią przepuścić tak łatwy towar to rzeczywiście dupy wołowe z nich. Odrzucenie natomiast łumaczy sobie nienawiścią do niedziewic przez prawiczków ...

Gość nic dziwnego ze prawiczek
chce dziewicy, bo taka najbardziej jest dla niego pisana i do niego pasuje

tak masz racje jestem oblesnym pasztetem na ktorego nawet zakompleksiony prawiczek nie poleci. Bardzo ubolewam z tego powodu bo rozprawiczanie prawiczkow to moje hobby a, ze zeden mnie nie chce pluje jadem na wszystkich. Jestes zalosny, szkoda klawiatury. Polecam traktowac pewne tematy z przymrozeniem oka i z pewnym dystansem, niestety niektorym go bardzo brakuje i traktuje pewne rzeczy zbyt doslownie.

Gość do Frau Schwarz
twojemu facetowi nie przeszkadzalo, ze nie jest twoim pierwszym, bo pewnie sama nie bylas pierwsza dla niego, wiec to normalne

Gość no to już wszystko jasne
Nie przejmuj się, napewno kiedyś znajdzie się ktoś komu się spodobasz :] Jak mawiają każda potwora znajdzie swojego amatora. Czy ja naprawdę potraktowałem temat poważnie? nie sądzę kolejna prowokatorka z małym cycem pewnie :]

Gość tomaszek z krainy igraszek
Osobiście również byłem przeruchany, to całkiem miłe uczucie. Ile razy sobie o tym przypomnę napierdalam gruche. Darzę wielkim szacunkiem przeruchane na lewo i prawo suczęta, wezmę każdą za żonę. Mam fiata.

Gość taaaaaaaaaaaaa
frau kurrwo, trafić to ty możesz swoim ryjem w mojego kutasa ;) chociaż, z moim szczęściem, wcale bym się nie zdziwił :o poziom agresji dostosowałem do Twojego poziomu,więc nie wiem czemu suko popiskujesz o mojej kulturze, skoro sama jej nie masz :) Wartość Twoich wypowiedzi jest taka sama jak wartość materiałów zebranych przez Macierewicza na temat WSI, czyli żadna :P. Aaaa i jeszcze jedno :) To, że dla mnie takie szmaty jak Ty nie przedstawiają żadnej wartości, nie znaczy, że nie są potrzebne społeczeństwu :). Ciesze się, że są, dzięki nim mogę z kija zjeebać, rozprawiczony też zostałem przez świnie Twojego pokroju, za co chciałbym serdecznie podziękować :classic_cool:🖐️

Gość mam dokladnie tak samo
uuuu ostro ;/