Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frau Schwarz

prawda o prawiczkach nienawidzących niedziewic

Polecane posty

Gość totalny brak kultury
U niektórych panów a do tego totalny brak umiejętności łączenie faktów.

Gość zwykły typ żygame
to podszyw :o XD

Gość Wlasnie ze jest to problem
wcale nie do konca prawda. bo ja nie po to sie szanuje, zeby brac kobiete co miala przygody i miala wielu partnerow. chce czegos lepszego, a nie takiej dla ktorej bede kolejnym i jednym z wielu. panie z bujna przeszloscia zostawmy babiarzom i macho

Gość zgadzam się całkowicie z
autorka topiku.Szczególnie Twój pierwszy post jest zajebisty-szczera prawda|!!!!!

Gość te Engel
Du mit Frau Schwarz spokrewnione?

Gość izzzzzzzzzka
Ciekawa jestem ile macie lat skoro temat dziewic nie dziewic prawiczków itd tak Was podnieca.Ludzie ok 30 roku nie analizują innych pod takim kryteriami:),poprostu sprawa jest nieistotna.W tym wieku raczej brak doswiadczen seksualnych u kobiet czy tez meżczyzn jest poprostu dziwny i raczej swiadczy o jakimś zahamowaniu seksualnym.Tak naprawdę nie intereuje mnie ile mój partner miał kobntaktów seksualnych przede mną,jeśli interesuje to tylko pod katem tego czy jest zdrowy:)Nie wchodze buciorami w zycie intymne znajomych przyjacieli bo gówno mnei to obchodzi .Wkurzja mnie jednak opinie gówniarzy piszacych na kafeterii że kobieta niedziewica to szmata,z takimi okresleniami spotkałam się przelotnie czytajac pdobne tematy:) świadczy to raczej o raku dojrzałości gowniarzy:) dorosły mężczyzna nie myśli o takich sprawa,oczywiscie niechętnie zwiaże się z prostytutką,jednakoże nie popadajmy w skrajności.

Gość no to heheh buahahaha żenua
to dopiero żenua pierwszy raz się pamięta niech ci się ten smok śni po nocach do końca życia - tłumacz sobie że nie było tak źle ale tym sposobem stałeś się nikim wg. mnie

jestem prawiczkiem i czekam na milosc, ale na porzadna kobiete, najlepiej dziewice

Gość izzzzzzzzzka
przyjaciół nie przyjacieli:)

Gość przyjacieli brzmi weselej

ja jestem prawiczkiem, nie mam nic do nie dziewic, szanuje je, ale uwazam, ze taka kobieta do mnie nie pasuje, nie jest mi pisana, nie jest dla mnie

dla mnie tez byloby wygodniej przezyc pierwszy raz z dziewczyna co juz jest doswiadczona i wyrozumiala, napewno lepiej by mnie w swiat seksu wprowadzila, z drugiej strony nie szukam pani do rozprawiczenia, tylko szukam milosci i wrazliwej, wartosciowej dziewczyny, ktora jest moralna i ma podobny system wartosci do mnie

Gość co w tym złego
dziewica i prawiczek są wkońcu z tej samej gliny ulepieni życzę ci żebyś taką znalazł, ale im później tym będzie trudniej

Gość jest gorzej niż źle
kobietki rozkładają nogi przed pierwszym lepszym, ważna jest tylko chwila, krótka przyjemność, nie liczą się uczucia, przyszłość, stabilizacja, oddanie, lojalność. To już nawet nie jest kurewski świat, kurwom przynajmniej chodzi o pieniądze.

Frau Schwarz : twoj opis idealnie pasuje do mojej sytuacji z chlopakiem ja mialam juz kilku a on jest prawiczkiem, jeszcze nie zdazylismy tego zrobic bo ja wyjechalam i nieraz zdarzalo mi sie slyszec od niego teksty w stylu ze spalam z kilkoma a kazzdy mnie zostawil bo mieli mnie napewnow dupie, ze "popuscilam szpary", nieraz wlansie ze on jest madrzejszy i nie musi wcale tego jescze robic, a za chwile ze dreczy go ze jest prawiczkiem, czasem mam juz tego dosc i sama sie dziwie ze znosze te jego teksty domnie

poprostu nie zdazylismy :P czekamy na siebie juz dosc dlugo ale juz za kilka dni jade do polski wiec to sie zmieni ^^ tylko ze trudno zapomniec takie slowa jakie od niego slyszalam :/

wlasnie tak sie zastanawiam nad tym , bo nieraz juz chcial sie zemna rozstac mowil ze niechce miec dziewczyny na odleglosc i ze dreczy go to ze on taki niedoswiadczony a ja tak czasem tak sie zastanawiam ze w koncu mnie tam niema jego znajomych zabardzo nieznam a tymbardziej ze tak go bardzo dreczy to moze sprobowal, bo szanse zebym sie dowiedziala sa male strasznie sie o to boje

taaaaaaaaa ------> wcześniej nie byłam pewna ale teraz już wiem, ze topik ten powstał specjalnie dla ciebie. Nikt kogo temat nie dotyczy, nie zareagował by tak jak ty. Przez nadmiar spermy niedługo mozg ci eksploduje, stad te ataki agresji. Co do mojego ryja i twojego kutasa to zapamiętaj, ze gówna do buzi nie biorę, możesz wiec tylko pomarzyć. Mam prośbę, nie drzyj na mnie swojej obleśnej i wulgarnej mordy bo wali ci z niej jak z dupy. Powtórzę, jesteś żenujący i aż głupio mi odpisywać, bo wdaje sie z idiota w dyskusje.

Gość uśmiałam się
Dodam do początkowej tezy, że miłośnicy dziewic są bardzo często zakompleksieni i bardzo niepewni siebie. Taka dziewica nie będzie miałóa porównania i nie będzie wiedziała, że facet jest "do bani" i tych kilka ruchów frykcyjnych wykonanych w pozycji pana i władcy tak naprawdę seksem nazwać trudno:D

Gość zgadzam sie z Toba
nic wiec dziwnego ze prawiczek na swoj pierwszy raz woli wybrac dziewice...oczywiscie wmawia sobie ze wybor jest kierowany tym ze skoro On jest "czysty" to jego kobieta tez powinna byc ale tak naprawde to wlasnie kwestia strachu przed kompromitacja i tyle

ja sie nie boje kompromitacji, bo wiem, ze dziewczyna, ktora ma juz pewne doswiadczenie, a jest dobra, wrazliwa i wyrozumiala lagodnie mnie wprowadzi w swiat seksu i wszystkiego nauczy, ale mi tez chodzi o moralnosc, o prowadzenie sie dziewczyny xblablablax - nie pasujecie do siebie. on tego nigdy nie przeklnie, bedziecie sie meczyc tylko, milosci z tego nie bedzie. rozstancie sie, to bedzie dla was najlepsze. ale plus dla niego, ze jest szczery

Gość uśmiałam się
Ja zawsze nasadzałam się na różne przedmioty (głównie na różne wystające częći mebli i psią pytkę). Jako szanująca się obywatelką Kadomy zdobyłam ogromne uznanie dzięki pracom ustnym, a swój pierwszy raz przeżyłam z orangutanem prawdopodobnie prawiczkiem, gdyż już po kilku ruchach frykcyjnych poczułam wypełniający mnie od środka ciepły miłosny sok.

Gość taaaaaaaaaaaaa
frau kurrwo :) Hahahaha- dobre :classic_cool:, Nie rozumiem skąd w Tobie tyle jadu :D, czyżbyś się zbulwersowała prawdą jaką napisałem o Tobie?. Na pewno tak. Pewnie musiało Cię urazić to co naskrobałem, skoro o 5 rano odpisujesz na moje posty :P. Bawisz mnie śmietnikówko, poprawiając mi chumor w pracy, zresztą nie tylko mnie ;). Od dzisiaj ogłaszam CIebie moim osobistym błaznem kafeteryjnym :) A teraz czekam frau kurrwo na następny Twój jakże skomlący post🖐️

Gość do usmiłam się i zgadzam się z
Prawiczek wybierając dziewicę również zdaje sobie sprawę, że od dziewicy niczego się nie nauczy, nie pozna co sprawia kobietom przyjemność. Za to jest spora szansa, że kolejny raz będzie udany również dla dziewicy.

Gość do usmiłam się i zgadzam się z
raczej chodzi o to, żeby ten pierwszy raz dla kobiety był szybki i bezbolesny

Odpisałam o 5 rano bo spać nie mogłam po tym co mi napisałeś, pół nocy kombinowałam co ci odpisać tak mnie twoje słowa zabolały. Nie schlebiaj sobie, pisałam i pisze z pracy. Jad we mnie? poczytaj sobie swoje żałosne posty, z taka agresja i wulgarnością już dawno sie nie spotkałam, nawet tutaj na kafe. Dobra rada ode mnie, weź rozpęd i jebnij z całej siły głową w kaloryfer, może ci sie wyrwa na rozum zrobi. Z każdym kolejnym twoim wpisem potwierdzasz to jak żenująco głupi jesteś i jak niski poziom intelektualny sobą reprezentujesz. Twoje przekleństwa kierowane w moja stronę nie robią na mnie najmniejszego wrażenia, myślę, ze na innych tez nie specjalnie, skończ wiec pajacowanie bo robisz sie tragicznie śmieszny a opinie wystawiasz sobie samemu.