Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry w łóżku

moja zona jest lepsza od kochanki

Polecane posty

Gość dobry w łóżku

tzn w lozku jest niesamowita potrafi sie kochac lepiej niz ja co do kochanki nie wiem dlaczego mam kochanke moze chcialem przezyc jakies doznania erotyczne jednak ze kochanka nie potrafi sie kochac za to jest niesamowicie piekna i ma inny charakter niz moja nie rzuca sie o byle co i ma do mnie cierpliwosc tylko w łozku nie daje mi tyle rozkoszy co zona chcialbym ja nauczyc seksu ale nie wiem czy ja tym nie zraze

Gość dobry w łóżku
powaznie pisze

Gość ZAWIEDZONA
Oco ci chodzi? Swiadomie ranisz zone tylko po to by miec przygode?!!!!!!!!! Zwariowaleś?!!--------- A co z kochanka ? za mloda nie kumata i ja za pare tygodni rzucisz ?zastanow sie czego chcesz bo zranisz niepotrzebnie dwi kobiety a wiez mi ze kobiety tego nie lubia i co potem klopociki?? hehe............

Gość dobry w łóżku
z kasia bo tak ma na imie moja kochanka spotykam sie od paru lat poznalem ją w pracy piekna samotna mila dziewczyna widzialem jej iskierkji w oczach na moj widok z czasem ja polubilem a kontakty z zona byly ciete szukalem pocieszenia to byl najgorszy kryzys w naszym malzenstwie dzieki kasce odzyskalem chec do zycia zaczelismy sie umawiac na randki teraz to nawet nie wiem czy jej nie kocham

Gość ZAWIEDZONA
kaśka ci pomogla?!! haha chyba zartujesz .uciekasz od problemow zamiast je naprawiac! Dla mnie jestes tchurzem , sory ale nie moge tego nazwac inaczej,bo najlatwiej znalezc "Kasie"i niech se zona sama radzi ja jestem szczesliwy z :Kasia"a reszta olac! Fajne podejscie dobre sobie .Jak nie masz dobrych relacji z zona od kilku lat to czemu nc z tym nie robisz na lepsze?bo co latwiej z "Kasia" i tyle??? oj typowe dle facetow malej .........no ale to moje zdanie:):):)

Twoja żona powinna sobie poszukać mądrzejszego faceta od ciebie Kubuś Puchatek miał więcej rozumku od ciebie :P Pamiętaj...nic nie może wiecznie trwać...ale pewnie i tak nie zrozumiesz :P

Gość dobry w łóżku
sam nie wiem czuje sie z tym podle ranie i zone i kaske kasce mowie ze dla niej zrobie wszystko a zone olewam zona o niczym nie wie wspolzyjemy ze soba wspaniale tylko ze jak sie kocham z zona czuje sie cudownie a jak z kaska to mysle o zonie juz sam nie wiem to mnie przerasta

Gość ZAWIEDZONA
O .......nie masz za bardzo FANOW!!!!!!! Widzisz ze nic dobrego nie robisz..... i co dalej ...... nie bedziesz juz pisac,bo nie po Twojej mysli....... zastanow sie co robisz......

Gość chłopie ty szukasz jakiegos
usprawiedliwienia na te swoje wyczyny ...:O a ,że szukałem pocieszenia ,a to był najgorszy okres w moim życiu ..ty potrzebujesz przetrzepania skóry a nie pocieszenia😠 A pomyślałeś co bedzie jak ta twoja kasie sie w tobie ZAKOCHA i to tak poważnie i postawi ci ultimatum ...zażąda rozwodu ,spadnie ci z oczek ta zasłonka ...bo kasia okaże sie zwyczajną kaską ,która o wszystko sie czepia,ciągla ma o cos pretensje itp itd ... BA WAM ZAWSZE PODOBA SIE MYSZ DOPÓKI JEJ NIE ZŁAPIECIE !!!! Jak już jest wasza to jestescie znudzeni i dalej ruszacie na polowanie !!! UWAZAJ KOLES BO MOZESZ ZOSTAĆ Z RĘKĄ W NOCNIKU ! kaśka cie rozczaruje a żona wystawi ci walizki za drzwi ... I DOBRZE CI TAK!!!!!!!!!! ...tego ci własnie życze z całego serca 🖐️

Gość ZAWIEDZONA
powem CIze ze albo bujasz tu o czym piszesz albo z Toba cos nie tak a co kasia na to mowisz jaj ze zona jest lepsza i ze kasia jej nie dorowna"bo jednak Kochasz zone i nie chcesz sie przed soba przyznac?"powiec to Kasi i zobaczysz jak zareaguje ..............................to jest chore co robisz !

Gość o a ja życze ci aby kasia
złapała cie na dziecko ! Wtedy do końca życia bedziesz miał opinie łajzy ... Pora sie zastanowić czego TAK NAPRAWDE CHCESZ W ŻYCIU !

Oooo.....biedny zagubiony chłopczyk który nie wie co ma robić :P Człowieku ogarnij się bo aż żal słuchać tych twoich jęków Z żoną ci cudownie w łóżku a z Kasią poza nim....sielanka że hej :P :P

Gość ZAWIEDZONA
cos mi sie wydaje ze ksieciunio bajki pomylil............chalo.....................tu ziemia........obudz sie a jesli bujasz to masz nie zly ubaw co ? zalosne........

Gość dobry w łóżku
co sie mam zabic? cale moje uczucie do kaski? kocham kaske ale nie moge zapomniec o zonie

Wychodzi na to, że kochanka powinna być zona a żona kochanką... poplątanie...

Gość dobry w łóżku
rozumiecie kaska to kobieta mojego zycia bardzo mi na niej zalezy ale .... zona nie chce sie rozstawac z zona bo mi ciezko bez niej

Gość dobry w łóżku
chce byc z zona ale boje sie ze strace kaske a gdyby nawet byla w ciazy to jest bez znaczenia chce miec dziecko z zona probowalem ale ona nie umie zajsc w ciaze jest mi z tym ciezko czy ktos mnie rozumie

Gość ZAWIEDZONA
Nie zabijaj sie prosze!!!!!!!11 co zrobi kasia...... a zona????????? wiesz co zrob przeprowadz sie do kochanki .........a zone .........odwiedzaj.........ale suuuuuuuuuuuper rozwiazanie co? Tylko nie klam staralam sie cos wymyslec:):):)

Gość a macie dzieci

Gość ZAWIEDZONA
to popros kasie zeby wam urodzila dziecko i bedzie kwita.........bedziesz mial wszystko

Gość dobry w łóżku
nie ammy gdybym mial z nia dziecko nie szukalbym kochanki kaska pojawila sie z nienacka zawsze ubrana sexy a zona poprostu sie zanidbala nie wiem co jej jest mam z nia problem sadze ze ma depresje probowalem jej pomoc ale nie wyszlo nie znam przyczyny i nie wiem co robic kaska mnie umie pocieszyc ale ja nie wiem czego chce

Gość sparowana skarpeta
a na gg to nikt was nie podsluchuje ??:o

Ale z ciebie kretyn Żona nie umie zajść w ciąże....boshhhhh....to ty NIE POTRAFISZ dać jej dziecka frajerze!!!!! Brak słów na takiego przygłupa....samo dno z ciebie :P :P

Gość dobry w łóżku
kocham kaske ale to nie tak... moja zona jest wspaniala... tzn byla taka dopoki cos ją nie zalamalo a kaska jest zadowolona z zycia chcialbym pomoc zonie ale nie chce stracic kaski na zonie mi bardzo zalezy kiedy na nia patrze przypomina mi sie nasz slub nasz miesiac miodowy cos czego nigdy nie zapomne a kiedy jestem z kasia to mysle tylko o zonie ale czuje ze kocham kaske i to z nia chce byc

Gość dobry w łóżku
moja zona chce dziecko probowalismy ale sie nie udalo jezeli kaska zajdzie w ciaze to wezme rozwod a jesli wszystko sie zmieni i bedzie jak dawniej to bede z zona a kasce powiem ze to nie ma sensu

Gość żona po prostu sie domyśla
że masz romans !!! nie mysl sobie ,ze nia ma o niczym pojęcia! Prędzej czy póżniej kobieta potrafi to wyczuć ...no i teraz pewnie brakuje jej tylko dowodów i kobitka sie załamała ... zaraz jej wysle linka z twoimi postami niech wytarga tę twoją kaśke za kudły 😠

Gość dobry w łóżku
moja zona mi ufa to nie to ona poprostu ma problem ze soba zalamala sie kiedy jej powiedzialem ze chce dziecka ona nie potrafi zajsc w ciaze a ja juz tymbardziej wytrzymac z jej wiecznymi placzkami tylko ze bardzo mi z nia dobrze i nie zamienil bym ja na nikogo a kaske znowu kocham ja wiem ze to przypomina gadke frajera ze nikt tego nie rozumie ale ja sam nie wiem jak to jest

Gość ehehehe
dobry, powiedz (pytam sie z ciekawosci) dlaczego zdecydowales sie zdradzac zone, skoro ci na niej zalezy??? nie osadzam cie, tylko ciekawa jestem , bo mialam podobna sytuacje...

Gość ehehehe
facet,ktory ma nawet ladna zone i zalezy mu na niej, ale i tak by ja zdradzil...dlaczego tak jest???

Gość dobry w łóżku
poklocilem sie z zona mialem zly dzien a wiedzialem ze podobam sie kasce w pracy zaczalem ja podrywac no i tak jakos wyszlo ze wyladowalismy u niej w domu nie podobalo mi sie fakt... przyzwyczailem sie do seksu z zona ale podobalo mi sie to w jaki sposob kaska na mnie patrzy jak ją podniecam