Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta marta6666666

czy wy tez nie utrzymujecie kontaktu z dalsza rodzina????

Polecane posty

Gość marta marta6666666

mam 21 lat i dzisiaj przyjechala do mnie siostra cioteczna tzn do mojej mamy bo ja ze strona mamy nie utrzymuje kontaktow tzn nie jezdze tam ani nie dzwonie i oczywiscie moja mam rozpetala awanture czego to sie nie odzywam do siostry ciotecznej !!! a poprostu nie mialam z nia ochoty gadac bo o czym i tak sie zastanawiam czy robie zle czy powinnam na sile utzrymywac kontakt i zadowolic mame czy robic to co uwazam w mojej opini za sluszne i nie utrzymywac z nimi kontaktu??? jak to jest uwas ?? czy zalujecie swoich decyzji???

tak sie skąłda że ja nie utrzymuje kontaktu z kuzynka i kuzynami bo tak wyszło, tak chciałma i tyle nie potrzbeowałm ich a oni mnie to co na siłe byc miłym sztcznym po con

Gość ja nie utrzymuje
z rodzina to sie dobrze na zdjeciu wychodzi :P Wystarczy mi mama, tato, brat i pies ;)

Gość kozaczek 20006
hmm tez tak mysle po co na sile udawac milego ale moja mam wyzywa mnie od czubow i ogolnie jest wsciekla bo ona ma dobry kontakt ze swoim rodzenstwem i bedzie jej wstyd jak dorotka powie rodzicom ze nie chcialam z nia gadac

Gość mezalians3
Chyba nikomu nie zaszkodziłaby zwykła towarzyska rozmowa - jak z każdym innym mało znanym człowiekiem. Też nie mam kontaktów z kuzynostwem - wyjechałam z miejsca zamieszkania zawiązując związek który oni nie akceptowali (widocznie był dla nich za trudny i za dojrzały). Teraz widujemy się przeważnie na pogrzebach - smutne! Ale żałuję, że tak się od siebie odseparowaliśmy. Wcale nie musiałaby to być super zażyłość, ale od czasu do czasu spotkać się - przyjemnie. Mniej więcej jak z kolegami w "naszej klasy".

Gość marta marta6666666
occe mnie wygnaly z chałupy bom słabosilna i do wykopkow sie nie nadaje ani do obrzadku. wiec kazały mi do miasta wypieprzac w ministry , doktory czy insze prezydenty. i od tech por juz nie mam kontaktow z rodzina.

Gość po co zaraz o dalszej mówić
Bliższej dopiero można mieć dość!!!

Gość gość
ONT6mejbM4g17eMzQzx6Ezug