Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusissssssssssssssssssssssssss

higiena intymna - pytanie mam...

Polecane posty

Gość fryzurka w piorka
zeby infekcja nie wracala najlepiej brac lacibios femina :) a z ta higiena to nie przesadzaj. co za duzo to niezdrowo, bo niszczy sie pozyteczna flore bakteryjna. 🖐️

Gość lubie majty xd
ja sie podmywam 2 razy dziennie sama woda. bo wogle mam uczulenie na płyny itd. a bez majtek nie zasne bo mi sie sni ze chodze po ulicy bez majtek i sie tak zasłaniam i spac nie moge. :P

Gość yannicka23
Na http://tabutoys.pl/ znajdziesz szeroki asortyment przebadanych i atestowanych środków do higieny intymnej, zarówno zapachowych jak i bezwonnych. Sama spróbowałam i jestem mega zadowolona. Naprawdę duży komfort dają.

nie nosic tak czesto wkladek. no chyba ze cieniutkie bez tej folii pod spodem. spac w majtach mozna ale w takich spodenkowatych, nie w ciasnych stringach. chociaz sama w nich spie, ale wiem ze sie nie powinno. na infekcje pomaga łykanie probioykow kobiecych, cena wysoka, ale jedno opakowanie na miesiac mozna sobie wykupic. ja uzywam plynow ziaji do higieny intymnej i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość lady bronka
polecam provag, to probiotyk ginekologiczny z pałeczkami kwasu mlekowego. pomaga utrzymać prawidłowa florę bakteryjna w pochwie, co zapobiega infekcjom.