Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuchenka

tabletka a wymioty

Polecane posty

Tabletki antykoncepcyjne biore zawsze około godziny 19:00 albo 20:00. Tak się zdarzyło, że raz zwymiotowałam około godziny 17:00, po czym o 19:00 wzięłam tabletke. Jak myślicie, czy skuteczność tabletek została zachowana?

Gość rebeka1234
zreguly wymioty groza po przyjeciu tabletki bo do 4 godz sie wchlaniaja

czyli nie powinnam się martwić? Na moich tabletkach pisze, że jeśli wymioty wystąpiły PO 12 godzinach od przyjęcia tabletki to trzeba uważać, ale myśle , ze to jakis blad bo przez ten czas powinny sie chyba całkowicie wchłonąć.

Gość rebeka1234
piszesz ze wymiotowalas o 17 tak?tabletke nastepna mialas wziac o 19 tak?!to od przyjecia poprzedniej minelo ok 22h tak?!czyli nie masz sie o co martwic,jezeli wzielabys tabletke o 19 a o 20 poszla wymiotowac to to by byl problem

To bardzo się ciesze, jestem spokojna. Zmyliło mnie to co jest napisane na ulotce. Bardzo to dla mnie dziwne zeby nie wchłoneła sie po 12 godzinach. Stosuje któras z Was Yasmine? Na stronie 55 pisze ze jak sie wymiotuje po 12 godz to trzeba postepowac tak ja przy pominieciu. Myslicie, ze tam jest bład? Dziekuje bardzo za tak szybkia odpowiedz. Martwiłabym się jeszcze przez 2 tygodnie :)