Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zalogowana

Dlaczego mezczyzna nie chce sie kochac ?

Polecane posty

Gość nie zalogowana

Jestem z nim pare miesiecy , on jest troche po 30. Duzo pracuje , ale tak bylo od poczatku ... Na poczatku bylo idealnie - chodzi mi o sex. A ostatnio uslyszalam ,ze nie ma na to ochoty ... i nie wie kiedy ja odzyska :/ (?) sa takie wyjscia ... 1/ znudzilam mu sie ( 😭 , ale nie chce sie do tego przyznac 2/ jest przemeczony 3/ zmalaly mu potrzeby (ale zeby az tak ? ) bo jak inaczej moge sobie tlumaczyc fakt ,ze facet nie ma ochoty na sex ? i on podkresla ,ze nie chodzi o mnie, bo w ogole nie ma ochoty ... bo jakby mial ochote na sex z kims innym ... to juz inna opcja... no ale przeciez dobrowolnie by mi sie do tego nie przyznal ,ze ma ochote na jakas inna laske 😠 aaaaaaaaaaaaaa 😭 no ale ...[mysle intensywnie] skoro by nie mial ochoty na sex ze mna ...a na kogos innego ochote by mial ... to PO CO wciaz bylby ze mna ? Po co by mowil ,ze mnie kocha , kupowal kwiaty bez okazji itp. ? Po co ? Kiedys jak rozmawialismy .... powiedzial mi ,ze pierwsza sie dowiem o tym , jesli juz nie bedzie chcial ze mna byc ... Wiec O CO CHODZI ?

Gość bejbejebeb
Znudzilaś mu się, ale chłop cechuje sie głęboką wrażliwością i nie mówi Ci tego, albo nie wie, jak to wyartykułować, ale to kwestia czasu:P

Gość nie zalogowana
dzieki za pocieszenie :( Ale przeciez prosciej byloby mu ze mna skonczyc od razu, niz sie bawic w takie gierki... Nie jest jakos szczegolnie wrazliwy dodam...

Gość Loui
Facet po 30-tce to już równia pochyła, nie ma się co czarować! :classic_cool:

Gość Gdzie ci mezczyzni
przyczyny moga byc rozne. moze ma jakis problem, moze cos nie pasuje mu w zwiazku, moze boi sie powiedziec ze nie kocha, a moze po prostu jest przemeczony. porozmawiaj z nim bo tylko on zna przyczyne

Gość poziomkaRED
pomuzcie mi mieszkam z chlopakiem pol roku i od ostatnich 2 miesiecy nie ukladalo nam sie w lozku poniewaz juz byl jakis dziwny i malo zaangarzowany a ostatnimi czasy wogole nie chce sie kochac nie wiem co bym zrobila on poprostu idzie spac gdy z nim rozmawiam szczerze twierdzi ze ostatnio ma duzo stresu i nie ma ochoty na sex...przez to ze nie sypiamy czuje sie zaniedbywana i malo atrakcyjna psuje sie wszystko miedzy nami ja przestaje mu ufac gdy pytam czy mnie zdradza czy ma inna kobiete to odpowiada ze jestem tylko ja juz nie wiem co mam zrobic aby bylo dobrze....