Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka topiku................

CZy dziewictwo w wieku 24-25 lat to powod do wstydu?

Polecane posty

bo czyt te wyp na forum mozna tak pomyslec nie jest wazne z kim to sie zrobi i z jakiego powodu czy byla to ciekawosc milosc itd wazny jest az tak bardzo wiek?/

Gość kurcze blade bierzesz
kogos fajnego i heja, stracisz to dziewictwo i już! a poza tym napewno to nie jest powod do wstydu! ale dlaczego tak dlugo zwlekasz?

Gość cartedor
A kto kieruje sie opinia frustratow z kafe?:O

Gość hu-hu-hu
a masz w domu ogórka? albo wystarczy marchewka....

no wlasnie zwlekam...facetow bylo sporo kolo mnie nie zebymbyla brzydka wrecz odwrotnie czasami nie moge sie odpedzic..ja chyba inna jestem...nie potrafie tak.... musze do tej drugiej osoby cos czuc zauroczenie zakochanie its pozadanie ale nikt taki sie nie pojawil...az do teraz...tylko ze chyba go to zaskoczy...jeszcze nie wie..pewnie nawet sie nie domysla...n

Gość opaly na wietrze
ja tez mam tyle latco ty i sie wstydze tego...nie wiem chyba swiadomosc ze w tym wieku juz wszyscy maja to za soba tylko ja niei chyba chlopakowi nie powiem.. a poza tym faceci boja sie takich dziewczyn w tym wieku tego nie robily

Wstyd to ożenić się z używaną, a takie śliczne cukiereczki to szczyt marzeń dla wielu

Gość radzoaca
ej spokoj moj kolega ma 21 i jeszcze sie nie calowal z dziewczyna takze bez obaw :)

Gość lalenka
takie śliczne cukiereczki to szczyt marzeń dla wielu chyba tylko dla ciebie bo ja spotykam samych chamow!:(

Gość p25
tez sie tego wstydzę.. :-O

Gość lalenka
p25---->;) jestesmy dwie

Gość lalenka
bujdetta ---> 😭 tez trafiasz na takich typkow jak ja?

Gość hhhhhmmmmmmm
25 przeleciało a tu nic i nie chodzi o brak chętnych raczej chodzi o tego jedynego, po prostu jeszcze się nie zakochałam i bardzo bym chciała

Gość to nie jest powod do wstydu
tylko do rozpaczy :O

Gość lalenka
nie chodzi o brak chętnych raczej chodzi o tego jedynego, po prostu jeszcze się nie zakochałam i bardzo bym chciała skad ja to znam

Gość łoj dziewczyny
a ja mam 16 i chce juz

Gość łoj dziewczyny
zartowalam ale chce schudnac i w wieku 18lat byloby idealnie

Gość hhhhhmmmmmmm
to z całowaniem musisz nadgonić fajna sprawa ;D

Gość do bujdetta
Czyli przegralas zycie :O Witaj w klubie 🖐️

Gość jakakkakaka
jest nas wiecej :)

Gość Facet macho
same pasztety tu siedza :D

Gość hjkh
m

Gość Jagodzianka20
Dziewictwo w tym wieku to wcale nie powód do wstydu. To, że jesteś dziewicą nie oznacza, że jesteś gorsza, brzydsza, czy bardziej "świętoszkowata". Przecież jest tak wiele wartościowych i naprawdę pieknych młodych kobiet, które jeszcze tego nie robiły. Lepiej poczekać na tego właściwego partnera, niż zrobić to z niewłaściwą osobą. Po takim "pierwszym razie" z pierwszym lepszym facetem może byś mogła się pochwalić przed przyszłym partnerem lub koleżankami, że już nie jesteś dziewicą, ale czy będziesz mogła spojrzeć w lustro? Oczywiście możesz się pozbyć tego balastu w postaci błony u ginekologa lub za pomocą często polecanej tu na forum marchewki, ale po co to robic w ten sposób? Pomyśl, o tym jako o swojej zalecie, a nie wadzie. To jest coś co Cie wyróżnia spośród tłumu innych kobiet, z których niektóre uprawiały seks już w gimnazjum. Nie chcę tu obrażać co niektórych. Spora część kobiet w Twoim wieku staciła dziewictwo, bo po prostu spotkała już tego właściwego mężczyznę. Miały szczęście. Ty jeszcze nie, ale Tobie się napewno też przytrafi. A wtedy będziesz mogła dać mu coś, czego nie otrzymał od Ciebie żaden facet i dlatego to będzie takie wyjątkowe i on napewno to doceni. Także nie przejmuj się tą całą nagonką na dziewice i nie daj się zwariować. W życiu trzeba być sobą i robić to na co się ma ochotę i wtedy kiedy się chce. Pozdrawiam

Gość lalenka
a ja czuje ze jak juz spotkam tego wlasciwego to jak zaczne to hohho bedzie sie dzialo..min tydz z llozka nie wyjde hehehhe

Gość Facet macho
zwykle gadki frustratow :) Po pierwszym seksie wszystko sie zmienia, nie mysla juz glowa tylko p..zda :)

Gość dfhh
Niestesty facie maja tak ze kreca ich dziewice i pozniej maja wielki powod do domu i chwala sie kolega ze to oni byli pierwsi heh : ) czasem bywa tez zupelnie odwrotnie.. niktorzy sie ich boja :) ja mialam ten sam problem bo mam 18 lat i wlasnie niedawno stracilam dziewictwo. mialam kilku chlopakow i to byly troche dluzsze zwiazki po 7 i 5 miesiecy i z zadnym nie uprawilam sexu. tez chcialam poczekac na chlopaka ktorego bede kochala :) tak wiem.. w dzisiejszych czasach to brzmi smiesznie.. ale nie mozna zmienic czyjs uczuc.. wazne zeby postepowac zgodnie ze swoim sumienim bo naparwde potem latwo jest skrzywdzic dziewczyne.. ten 1 raz pownien byc przmyslany i musisz miec pewnosc ze to ten. pozniej nie wazne ilu chlopcow bedziesz miala zawsze bedziesz pamietac tego 1 .. dla jednych sex to cos pieknego dla innych zwykla zabawa dajaca przyjemnosc :) ja swojemu chl;opakowi powiedzialam to po miesiacu.. slowami \" teraz masz dowod ze cie kocham bo czekalam na takiego ktorego bede pewna ze go kocham i znzlalam ty nim jestes \" on byl wtedy szczesliwy przytlulil mnie i powiedzial ze tez mnie bardzo kocha:)

lalenka -> dobre :)

Gość dfhh
lenka ja tak mam:D sex jest zajebisty ;P ale musi byc to uczucie.. wtedy to jest piekne ;)