Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klllaudia18

okres drugi raz w miesiacu??

Polecane posty

Gość Klllaudia18

mam prawie 18 lat zawsze mialam problemy z regularnoscia okresu zdazalo sie tak ze nie mialam przez 4 miesiace ostatnio nawet bylo OK 3 miesiaczki w odstepach po 28/30 dni ostatnio okres dostalam 31 stycznia dzisiaj jest 20 i znowu jest nie wiem co to moze byc jak myslicie ??mial ktos podobny problem do mojego? zawsze mi sie spoznial a tu tak wczesnie...;( do gina nie pojde narazie bo mieszkam w malej miejscowosci i ginekologiem jest moj wujek ...kasy tez nie mam na wyjazd do wiekszego miasta a z mama nigdy nie gadalam na takie tematy ... pomozcie

Gość a taka jedna ja
raz tak miałam, może masz jakies zaburzenia hormonalne, idź do lekarza, zrobi usg, zleci bad. hormonalne i się wyjaśni

Gość Klllaudia18
a jak bedzie wygladac to badanie? wstyd sie przyznac ale nie bylam jeszcze u ginekologa;/:(

Gość ecinka-e
moja corka miala takie ktotkie cykle 3 razy pod rzad juz mialam z nia sie wybrac do lekarza ale wrocilo do normy...chociaz miewa w duzych odstepach co 40 kilka dni ,zreszta ma to po mnie ,ja tez miewalam wiele razy takie cykle ,nie sa grozne jesli o to sie martwisz ......zeby wregulowac powinno sie pobrac tabl.antykoncepcyjne ale najlepiej po serii badan....wyglada na to ze masz zaburzenai horm. powinnas sie zbadac tak kontrolnie ale nie martw sie ze jestes chora,nie jestes - spokojnie!