Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocham spanielki

aparat ortodontyczny a koronki porcelanowe

Polecane posty

mam takie pytanie - nie mam krzywych zebow tzn nie widac ze sa krzywe ale cos niepokojacego sie dzieje ze stawami poniewaz korzenie zebow nalozyly sie na siebie i najprawdopoobnie bedzie potrzebny aparat.martwie sie tylko tym ze mam dwie korony porcelanowe na 1 i 2 . czy ktos tak mial i czy mozliwe jest wogolke noszenie aparatu. dziekuje

Gość papaulina
podejdz do ortodonty n a konsultacje

Gość papaulina
ja nie mam gornej 4 i mam zab na wloknie szklanym taki most - bez szlifowania.... bylam u ortodonty bo to 1 strone oszczedzam troche i mi sie 1 przekrzywila o 2 mm do tylu nie widac tego bardzo ale ja sie zle czuje,,, i co.... i musze to zdjac i zalozyc aparat i wtedy implant, ale ja nie mam narazie kasy;-) jak sie czujesz z koronkami?

Gość papaulina
a na jakich zebach masz? jak z odcieniem z pozostalymi zebami? ja za 4 lata bede wstawiac sobie implanta(bo tyle pociagnie moj sztuczniak)

pewnie tez mnie czekaja implanty. na razie wszystko z nimi jest ok mam juz 5 lat na 1 i 2 i sama nie wiem ile mozna to ciagnac. mam nadzieje ze nic sie nie stanie przez jeszcze chociaz rok. tak czy siek prosze o pomoc z aparatem

Gość papaulina
wiesz co my ci nie pomozemy.... musi zobaczyc cie ortodonta i to dobry! zrob rtg panoramiczne

Gość pinmmmmmaaaaaaaa
durna jestes i tyle idz do ortodontyQQQQQQQQQQQQQ