Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaaaa

ciaza

Polecane posty

Gość ankaaaaaa

Mam prosbe jezeli moglabys odpisac bede wdzieczna. Kochalam sie ze swoim chlopakiem 3 tyg. temu i na 4 dzien po stosunku polecialo mi nie wiele krwi. Zabezpieczylismy sie tylko ze ta prezerwatywa spadla. a teraz powinnam dostac okres i mi sie spoznia 2 dni. Troszke sie boje. Zrobie test za 2 dni jak jej nie bedzie. Ale jesli moglabys odpisac to z gory bardzo dziekuje

Gość dla zabawy nie mam nicka
Mam ci to wywróżyć z fusów? nawet nie napisałaś jak długi masz cykl. A jak się zsunęła gumka, to szansa jest. Tyle na chłopski rozum.

Gość Karoolka
Hej to mogło byc poronienie ale nie jestem pewna. Bo często zaraz po zapłodnieniu jajeczko samo nie chcę u Ciebie być i je wydalasz normalnie z krwią. Ale to w sumie chyba troszkę za wcześnie jak po 4 dniach więc przyczyną krwawienia mmogło być zupełnie co innego. Niemusisz się śpieszyć z testem ale jeśli zawsze miałaś regularne miesiączki to powinien wykazać czy jesteś w ciąży czy nie więc możesz zrobić bo jeśli wynik będzie pozytywny to to rwawienie migło być groźne więc radzę wcześniej zrobić i udać się do lekarza