Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasnal 17

dlaczego ja tak wygladam?

Polecane posty

Gość krasnal 17

mam 17 lat 160 wzrostu i waze 41 kg jestem taka drobniutka ze az zal jed duzo w ogole nie tyje co robic zeby jeszcze urosnac?

Zabij sie.... Juz nie ma dla ciebie ratunku! Ja mam 180 cm i waze 58 kilo ;P A ty po prostu pogodz sie z tym ze nigdy mi nie dorownasz i jezeli nie chcesz jeszcze odchodzic z tego swiata to uswiadom sobie ze zawsze bedziesz zyla w cieniu innych, lepszych od ciebie, ludzi....

Gość dzelka
do krasnal 17 - nie martw sie ta babą czekaj jak jej tam " Bratka arka" kurde co ona mysli że TY jej nie dorównasz !!!! napewno jestes od niej o wiele ładniejsza a to że jestes niska to nie zanczy że masz sie zabic !!! ona gada głupoty !!! pisze jaka jest piękna a moge sie załozyc że jest oblesna !!! kazdy umie napisac na forum jaki to jest piękny zgrabny itp. bozeee az żal mi takich ludzi jestem tylko ciekawa czy by Ci na zywo w oczy powiedziała że jej nie dorównasz !!! nie martw sie dziewczyno znajdz w sobie jakies inne zalety napewno jest ich duzo a moze jestes miła ? albo zabawna ? a moze masz wielu przyjaciół ? to są zalety !! i tego trzeba innym zazdroscic a nie że jakas bratka arka powie Ci że jej nie dorównasz !!!

bratka arka - i ty myslisz, ze jseteś zayebista? żartujesz :o ja mam 178 cm wzrostu i jak ważyłam 60 kilo to wyglądałam jak szkieletor

Gość krasnal 17
co mam zrobic aby przytyc?

O boze jak mi was wszystkich zal.... Wygladam jak modelka, po prostu jestem idealna a wy krasnale nie potraficie uwierzyc w to ze na tym swiecie sa jednak idealne osoby... Hahahaha zal mi was!

Boze a pytanie w stylu co mam zrobic zeby przytyc jest smieszne! Po prostu jedz wiecej skoro konicznie chcesz do swojej wady ze jests kurduplem dodac jeszcze "grubym kurduplem".....

Gość tak sobie czytam i
\"Boze a pytanie w stylu co mam zrobic zeby przytyc jest smieszne! \" smieszna to jestes ty, glupio smieszna... a do autorki tak niska przeciez nie jestes, gorzej gdybys miala 150 cm, a 160 to nie powod do kompleksow, naprawde, jestes filigranowa kobietka i to przeciez plus, ale bez przesady, troszke bys mogla przytyc, ale tu niestety nie umiem doradzic jak, bo wiem, ze to trudne, jak jest sie chudym z natury.

Gość ugfydx
bratka arka ty jestes taka głupia czy tylko prowokujesz?? 41 kg przy 160 cm to nie jest mało??? to sorki jaka niedowaga wg Ciebie jest odpowiednia?? a tak żeby Cię dokurzyć to ta dziewczyna ma niższe od Ciebie BMI więc jest pewnie chudsza - a Ty skoro uważasz że to wcale nie tak mało to chyba tez taka idelana wg swoich kryteriów nie jestes?? Chcesz sobie poprawić samocene kosztem innych?? no cóż te kompleksy "idealnych kobiet".....

Gość bjbjv
bratka arka ty jestes taka głupia czy tylko prowokujesz?? 41 kg przy 160 cm to nie jest mało??? to sorki jaka niedowaga wg Ciebie jest odpowiednia?? a tak żeby Cię dokurzyć to ta dziewczyna ma niższe od Ciebie BMI więc jest pewnie chudsza - a Ty skoro uważasz że to wcale nie tak mało to chyba tez taka idelana wg swoich kryteriów nie jestes?? Chcesz sobie poprawić samocene kosztem innych?? no cóż te kompleksy "idealnych kobiet"..... A poza tym piszesz do bardzo młodej osoby pomyœl czasem jeœli potrafisz....

Gość bjbjv
bratka arka ty jestes taka głupia czy tylko prowokujesz?? 41 kg przy 160 cm to nie jest mało??? to sorki jaka niedowaga wg Ciebie jest odpowiednia?? a tak żeby Cię dokurzyć to ta dziewczyna ma niższe od Ciebie BMI więc jest pewnie chudsza - a Ty skoro uważasz że to wcale nie tak mało to chyba tez taka idelana wg swoich kryteriów nie jestes?? Chcesz sobie poprawić samocene kosztem innych?? no cóż te kompleksy "idealnych kobiet"..... A poza tym piszesz do bardzo młodej osoby pomyœl czasem jeœli potrafisz....

Gość ugfydx
bratka arka ty jestes taka głupia czy tylko prowokujesz?? 41 kg przy 160 cm to nie jest mało??? to sorki jaka niedowaga wg Ciebie jest odpowiednia?? a tak żeby Cię dokurzyć to ta dziewczyna ma niższe od Ciebie BMI więc jest pewnie chudsza - a Ty skoro uważasz że to wcale nie tak mało to chyba tez taka idelana wg swoich kryteriów nie jestes?? Chcesz sobie poprawić samocene kosztem innych?? no cóż te kompleksy "idealnych kobiet".....