Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dwudziesto cztero latek

Zmiana mojego życia to będzie wielka przygoda - może już w tym roku?

Polecane posty

coś takiego---> bo wg mnie to tekst pozytywny--co jest rzadkością . Poza tym fajnie,że istnieją ludzie zdający sobie sprawę z różnych rzeczy i mający śwaidomość,że trzeba pewne podejścia zmienić :)

każdy w pewnym okresie swego życia dochodzi do wniosku,że trzeba coś zmienić bo dłużej tak być nie może a Ty wreszcie postanowiłeś ŻYĆ a nie wegetować :)

A co konkretnie studiujesz, jeśli można wiedzieć? Masz jakieś wysokie wymagania co do dziewczyn? Bo Twój wiek i zero doświadczenia każą mi przypuszczać, że raczej tak...

Studiuję pewien ścisły kierunek:) Hm czy mam wysokie wymagania? Bardzo dzien ale sam sobie nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Często wydaje mi się, że mam niezwykle wygórowane wymagania. Często idę po uczelni przygladając się dziewczynom i często nie odnajduję wzrokiem takiej, która zachwyciłaby mnie do tego stopnia abym mógł się w niej zakochać. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ale widzę chłopaków z dziewczynami i zastanawiam się co temu chłopakowi sie mogło w niej spodobać. Ale to jeszcze nic. Z charakteru większość dziewczyn mi sie nie podoba. Wydaje mi się, że są za mało wrażliwe, romantyczne. No właśnie, to wszystko z jednej strony... Ale innym razem świeci sobie słonko, przechodzę w okolicach uczelni i patrzę! Jedne piękne powiewające włosy, drugi piękny tyłek, trzecia piękna roześmiana twarz. Co i raz któraś mi się podoba. Albo jak czasem rozmawiałem z jakąś dziewczyną, która w pierwszej chwili albo z daleka mi się nie podobała ale z bliska poczułem zapach jej perfum, ciepło od niej bijące. Albo rozmawiam z jakąś dziewczyną. Np przez internet choć nie koniecznie. I z tego co mówi wydaje się, że jest taka wspaniała. Wniosek z tego chyba taki, że jednak mogę spotkać taką, którą się zauroczę:)