Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absurdalna

dla bardzo bladej cery...

Polecane posty

Gość absurdalna

witam serdecznie! mam mały problem ze swoją cerą - jest bardzo blada. nie mam zamiaru jej przyciemniać, chodzić na solarium ani używać pudrów brązujących. Chciałam raczej dowiedzieć się, jakich pudrów używają panie o takiej jasnej karnacji? Próbowałam naprawdę wielu, ale wszystkie są dla mnie za ciemne. Z podkladów idealny kolor mojej cerze nadaje Miss Sporty 1, ale niezbyt dobrze kryje i raczej się nie nadaje. Znacie jakieś inne pudry lub podkłady dla bardzo jasnej karnacji? Z góry dziękuję za odpowiedzi!

Gość ashantii
to zalezy jaka masz cere jak dobra to jakikolwiek puder transparentny czyli bez kolorku a najlepiej jeszcze transparentny rozswietlajacy i jest super jak masz jakies krosty czy inne problemy to nie wiem ...:/ po prostu idz do dobrej drogerii i niech ci poradza poprubuj testerki...

Gość upupppi

Gość bladaczka
no wlasnie, jak pisalam moja poprzedniczka, nic nie wiemy o twojej cerze - czy ma jakies problemy, czy sie przetluszcza, czy masz pdokrazone oczy? Natomiast moge Ci doradzic na moim przykladzie: mam jasna cere, baldawa, przez co czasem wygladam chorobliwie ze wzgledu na naturalnie podkrazone oczy. Nie mam problemow z cera, mam normalna cere, bez tendencji do pryszczy. Moge Ci polecici puder do bardzo jasnej, porcelanowej cery: http://www.sanusmarket.pl/fair-bardzo-jasny-polprzezroczysty-podklad-jasnej-porcelanowej-wrecz-cery-p-2383.html Daje ladne ykonczenie, jest bardzo delikatny i naturalny, przez co moje oczy wydaja sie mniej podkrazone. Moze ten ci bedzie pasowal.

Gość ja mam porcelanowa cere
uzywam kremu haushki dzieciecego z filtrem 30 lub loreala 40, czekam az sie wchlonie i delikatnie pudruje sie pedzlem musnietym w mace ziemniaczanej. polecam