Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hermia25

STRZELANIE KRęGOSłUPA!! PROSZę O RADY!!

Polecane posty

Moi Drodzy, Mam problem defacto już od kilku lat, strasznie ale to potowronie strzela mi kręgosłup szyjny :(, dodatkowo musze sie \"pochwalic\" ze rowniez łopatki, i w odcinku lędźwiowym również, proszę Was o darowanie sobie komentarzy typu \"masz co chcialas\" bo złosliwy docinkow,nie pisze tu z takim zamiarem,a jedynie o pomoc, mam 26 lat, wstyd uwierz cie, mi ostatnio tak mi strzelił w szyi ze az moja przyjaciółka myslala ze wlasnie skręciłam kark ....czy sa jakies metody walki z tym mam dość tego skrzeczenia i pykania :(, nie stac mnie na wielce drogie masaze nadmieniam bo taka przyjemnosc kosztuje duzo juz sie dowiadywałam Z gory dziękuje za sugestie i rady

uppssss przepraszam za błedy ale pisałam w pospiechu, nadmieniam ze czesto sztywnieje mi kregosłup, byc moze dla Was jest to błahy problem, dla mnie czasem bolesny, kłopotliwy i męczący, okropnie uczucie kiedy strzelasz dosłownie :o....ubrana władna suknienke kucasz aby coś podnieś z podłoki i strzyyyyyyk:P...dla mnie wstyd, a moj kregosłup szyjny to chrupie okropnie :o Ma ktos podobne doswiadczenia?? Zna sie moze? Jakies rady??

Gość ....finka
Sprobuj smarowac mascia zywokostowa- najlepsza na kregoslup.

Gość ....finka
Rob sobie sama masaz- obcierajac sie codziennie o futryne w drzwiach- wiem ,ze brzmi to smiesznie heh- najtanszy masaz. Pij ziola Reumosan .W sklepach zielarskich jest tez Balsam Kregowy Ojca Grzegorza.