Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za darmo

chcialam zyc za darmo bo mniej zarabialam

Polecane posty

Gość bt_borys
najbardziej bolesno to bedzie rozstanie jesli masz dzieci bo wtedy one ucierpia najbardziej, ale radzil bym na poczatek wynajac jakies mieszkanko na jakis czas przemyslec wszystko co i jak jest i podjac decyzje, bo sa male szanse ze on sie zmieni bo zaczelo zalezyc mu na kasie a nie na tobie.

Gość za darmo
nie mamy dzieci, nie jestesmy nawet malzenstwem,jestesmy mlodzi- a napewno ja :o a rozstanie i tak bedzie bolesne, bo czlowiek jest z kims a okazuje sie, ze wogole nie zna tejosoby

Gość mario2
ja oplacam mieszkanie prad wode telefon i daje mojej zonie 500zl a ona mowi ze to grosze. sam zarabiam 2tysiace

Gość nie nie jesteś
materialistką, piszesz przecież, ze w miarę (uważam, że w dużym stopniu) utrzymywałaś Wasze wspólne życie. Współczuję Ci - bo chyba cięzko usłyszeć coś takiego od ukochanej osoby, ale spójrz na to inaczej - ten człowiek, nie jest w porządku w stosunku do Ciebie i chyba lepiej, że wcześniej to zobaczyłaś. wyobraż sobie życie z nim - może będzie miło, nawet cudownie, ale za każdą piękną chwilę przyjdzie Ci zapłacić - jego wypominkami, rozliczaniem Cię z każdego grosza. Odpuść sobie - będzie ciężko - po tak długi związek ciężko zakończyć - ale zasługujesz na coś więcej. Nie koniecznie chodzi tu o dobra materialne restauracje, prezenty czy fast food-y o których piszesz - zasługujesz na coś więcej, na coś co nazywa się szacunek - a co jest podstawą związku. wybacz, ale Twojemu mężczyźnie właśnie tego zabrakło w stosunku do Ciebie.