Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

księżniczka***

Co to są normalne kontakty z eks?

Polecane posty

Gość obsession202
z jednym mówimy sobie cześć na ulicy - tylko tyle drugi - toksyczny związek, nie mam ochoty go oglądać chociaż przez miesiac po rozstaniu gadaliśmy przez gg trzeci - świeża sprawa - czasem do siebie dzwonimy, ja go kocham a on mnie nie... nie wiem jak długo bedziemy jeszcze w kontakcie

ale on chce normalnych kontaktów, a sie gubię i nie wiem czy potrafię. Poza tym z lekka zgłupiałam, bo dopiero sie nie odzywał

Gość obsession202
w tego zmęczeni przeczytałam "czy" a nie "co" :/ nie mam pojęcia, ale wydaje mi sie że np gdy sie spotykacie na jakiejs imprezie to jesteście dla siebie grzeczni ;) i mówicie sobie cześć na ulicy - chyba tyle...

Gość obsession202
może sie 1) boi ze go znienawidzisz i zjedziesz mu opinie 2) zostawia sobie furtkę 3) naprade Cie lubi - ale TYLKO LUBI

Gość obsession202
u mnie przestał sie odzywac pomimo, że ja nie odrzucałam tego kontaktu (on zerwał), powiedz moze, że musisz pozbierać myśli i jak sobie to ułożysz to może zadzwonisz i moze bedziecie kolegami.... chociaż zastanów sie po co?? Może za kilka lat...ale teraz raczej trudno

Gość obsession202
musisz sie zastanowić czy nie bedzie Cie to za dużo kosztowało, a jezeli nie masz ochoty na kawę z nim - olej to

Gość obsession202
ooooo to zmnienia spprawę... myśle, ze w tej sytuacji powinnaś zadbac o normalne kotakty , dla maleństwa to bardzo ważne przecież, postaraj sie tak to ustawić abyście Wy sie mało widywali ale dziecko niech ma z nim kontakt jak najczęsciej (jeżeli oczywiście to odpowiedzialny ojciec )