Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia123456

Jak naklonic mojego chlopaka...dyskretnie lecz skutecznie

Polecane posty

Wkrotce mam urodzinki a moj chlopak wspominal ze chce kupic mi aparat cyfrowy :D a mnie sie ten jego pomysl bardzo spodobal choc bylam skromna i powiedzialam ze nie musi mi kupowac tak drogich rzeczy... My kobiety lubimy byc rozpieszczane przez mezczyzn. Jak mam dyskretnie naklonic go zeby dokonal swojego zamierzonego celu??? Nie pomijajmy ze caly czas jestem dla niegl nadwyraz mila poprostu moje zachowanie wyraza zwrot \"Do rany Przyluz \":-)

Gość a nie sądzisz że lepiej będzie
jak ci kupi słownik ortograficzny? na początek taki podstawowy, żeby ci się twoja śliczna główka nie przemęczyła

Gość american pie
jestes straszna:O

Gość jestes bezczelna
jeszcze myślisz że ci pomożemy:O

idiotko nawet prowokacji nie potrafisz odróżnić :D hehe, jesteś niemiła zołza a potem piszesz na forum dlaczego nikt cię nie lubi i ze jesteś sama. Nudziło mi sie wczoraj i nie miałam co pisać wiec sie zabawiłam. Jak nie wiesz czemu cię nikt nie lubi to masz odpowiedz- otóż zołza jesteś i tyle

co sie czepiacie... klaudii4534343242204 zasiwecily sie oczeta na mysl o darmowej cyfrowce. Przez chwile zagrala skromna, a chlopiec w ta gre uwierzyl. Teraz naszej kaludii398475940575 troche glupio, bo wiadomo, ze milosc dzisiaj jest, a jutro jej nie ma. No a cyfrowka jest na wieki...

Gość naylepshy txt
powiedz ze za taki aparat chetnie bys obciagla :classic_cool:

Parafrazujac... z trzech rzeczy wiecznych; wiecznej milosci, wiecznego piora i wiecznej cyfrowki ta ostatnia przetrwa najdluzej...

Gość Urodziny a nie urodzinki
Urodziny a nie urodzinki, głupiutka piździu. Iicale nie wszystkie kobiety lubią być rozpieszczane przez swoich mężczyzn, oczekujemy od nich uczucia a nie drogich prezentów. == Nie pomijajmy ze caly czas jestem dla niegl nadwyraz mila poprostu moje zachowanie wyraza zwrot "Do rany Przyluz " == Czy za następny drogi prezent pójdziesz z nim do łóżka, albo oddasz mu się w jakiś wyuzdany sposób?

Gość chyba kazda z was
by sie ucieszyla jakby dostala taki prezent. A skoro chlopaka stac to czemu nie? Zazdroscicie i tyle. Powiedz chlopakowi ze chcialabys porobic z nim wspolne zdjecia itp:) Albo pozycz od kogos aparat zeby widzial ze go potrzebujesz. Kombinuj dziewczyno Ale nie badz materialistka. Masz okazje na taki prezent ok, ale doceniaj nawet to gdy dostaniesz na jakas okazje tylko kwiatka. Pozdrawiam

Masz racje zazdroszcza jej i tyle. dziewczyno chlopak musi cie bardzo kochac jak chce ci taki prezent kupic. kambinuj tak jak ci napisala kolezanka wyzej. ja sama chcialabym dostac aparat...:)

Gość edek11166666
żałosne....

Gość roz bawiony
żenua