Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutniutenka

Cięzko

Polecane posty

Zasada na przyszlosc, mysl głowa a nie dupa, brutalne ale prawdziwe, zanim cokolwiek zrobisz zastanow sie nad konsekwencjami!

Spoko mała ! :) Chciałaś się wygadać i zapytać o opinię. Wszystko jest ok.

Hermia25 ale ja nie poszłam do tego drugiego żeby mu dupy dać... tak wyszło... może chciałam sie przekonać jak bardzo kocham tego pierwszego...

Gość xosia
no 18 to już było

O Boziu :o...."chciałam się przekonac jak kocham tego pierwszego " :o.....

smutniutenka ty srasz a nie kochasz tego pierwszego!!!! gowno wiesz o kochaniu poswiecenu i milosci zajmij sie czyms bardziej pozytecznym

Gość xosia
smutniuteńka idź już spać, co?

Nie, no ja cię tak nie traktuję. Po prostu traktuję wszystko z przymrużeniem oka i tobie radzę na forum też tak reagować.

Smutna, powiem Ci szczerze, w zyciu nie chciałabym zeby mnie ktos tak kochał jak ty kochałas "tego pierwszego " :o....chyba mamy zdecydowanie rózne pojecie miłosci, ale moze za 8 lat jak bedziesz miała tyle co ja ci sie zmieni

Hermia25 wiem o tym... wiem że zje****m wszystko ... i wiem że może naprawdę go nie kochałam...ale teraz wszystko jest inaczej...

Gówno tam inaczej. Olał cię sikiem prostym, to się nagle szkoda zrobiło, że nie będzie nikogo, kto by ci strzałki puszczał po nocach... :O

No to sposób na sprawdzenie swych uczuć "doskonały" !!! GRATULACJE !!! Masz, co chciałaś i na co zapracowałaś. A teraz już nie zawracaj głowy temu swojemu "ukochanemu", bo już go dość skrzywdziłaś. Zanim się z kimś zwiążesz, dorośnij trochę i pobaw się bez uczuć - to może nikogo nie zranisz. A Tobie teraz to jest wstyd po prostu (tzw. kac moralny...) - to nie miłość do tego biedaka.

Zosia Samosia 25... możliwe... słuchajcie ale ja nie napisałam tego po to żebyście mi uświadamiali czy go kochałam czy nie... tylko powiedzcie mi co mam zrobić i czym się zając jakoś żeby nie myśleć, zapomnieć... ?

Hermia25 tak... ale jakoś nie mogę się skupić... wiem wiem, nie warto już teraz o tym mówić bo to ja zjebałam i w ogóle, ale uwierzcie mi że drugi raz bym tak nigdy w życiu nie postąpiła...

Samo ci przejdzie. W końcu go nie kochasz, więc nie ma problemu :)