Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hub

zniszczylam dziecku zycie....

Polecane posty

Gość jak już dziewczyny pisały
...to nie Twoja wina nie możesz tak mysleć, bo wpędzisz sie faktycznie w depresję a teraz musisz być silna właśnie dla swojego Maluszka. Na pewno jestes zmęczona i jest Ci bardzo ciężko -jest wiele mam wcześniaków i w nich na pewno znajdziesz oparcie. Głowa do góry :)

sorry ale jak mozesz tak pisac - laska znajdz gdzies w swoim poblizu sciane i rozpedz sie na nia a swiatu ulzy....Autorka to konkretny\"przypadek\" wiec co pieprzysz o poronieniach itp.!\"psychonalalityczka\"sie znalazla po OHP!

Gość hub
wizyte u neourolga mam za kilka dnia , u nefrologa rozwniez, bylam juz raz u nefrologa przespuilaa tabletki i kazlaa czekac ale niestey po wynikach badnaiu mocz krew w moczu sie nie zmniejszyla wiec niedlugo bedzie miala wykonyywane badanie , na krotym stwierdza czy to uszkodzone nerki:( czy wada wrodzona czy refluks a poziom krwi jest wysoki bo 150:( jak ja wypuszczali ze szpitala powiedzili ze jest w dobrym stanie, wiec dlaczego tylko kilka dni lezala w domku??/jak bede wiedziec wiecj to napisze, wizyte u kardiologa mam za 3 tyg bo lekrzal kazal c zekac bo jzu raz bylam i takie zycie w ciaglym strachu i niepewnosci:(

hub - bedzie coraz lepiej zobaczysz!!dzidzia nabierze sil odzyska 100%zdrowie dojdzie do siebie a ty odpoczniesz i zaczniesz sie smiac.ZOBACZYSZ!:)

Witam! masz szczescie ,ze mozesz przytulac malenstwo,nie obwiniaj sie,zrobilas wiele,dbalas o siebie itp.Ja stracilam synka kiedy bylam w 8miesiacu ciazy kiedy sie rodzil juz nie oddychal,ale nie obwiniam tez za to Boga bo on nie ma wplywu na to ,ze dzisiejszy swiat jest tak niedoskonaly i toczy sie swoimi prawami.Trzyma sie mocno i wierz ze bedzie dobrze

hub trzymam za ciebie piastki,zycze ci powodzenia i wiele sily,ciesz sie tym ze jest

Gość nie pod czarnym
autorko-nie obwiniaj sie o to,ze urodziłas za wcześnie, bo to nic nie da. Ja urodziłam w 28 tc bliźniaczki-to był dopiero horror-2 miesiące na intensywnej, operacje u obu-jedna na serce, druga na oczy.....niekończące się wizyty u wszelakich specjalistów. Szpital z wiekszą zwiedziłam 15 razy ! a maja dopiero 2 lata. Efekt? Większa ma ciężka wadę serca, równie ciężkie porazenie czterokończynowe, refluks, padaczke i parę pomniejszych.Nie chodzi i pewnie nie bedzie, nie mowi, nie potrafi nic zrobić, poza histerycznym krzykiem na każdy bodziec, karmiona jest przez rurkę w brzuchu :O Z druga w miarę w porządku, ma jedynie duza wade wzroku. Musisz sie dowiedzieć czy miało Twoje dziecko wylewy okołodokomorowe. Bo od tego bardzo duzo zalezy. Większa miała III/IV mniejsza(zdrowsza) I/II. A moze nie miało Twoje dziecko wylewów-wtedy musisz być dobrej mysli.Czego Ci z całego serca życzę.Bo nikomu nie życzę tak chorego dziecka jak ja mam. AAA i opiekowałam sie nimi sama :OSiły Ci życzę i nie poddawaj sie.

Gość Dziewczyny to nie jest tak
Witaj autorko!! Nie możesz się obwiniać, bo to, że nie chodziłaś do lekarza prywatnie niczego nie przesądza. Ja chodziłam prywatnie do lekarza i podczas ciąży i wcześniej i był to lekarz, który również lekceważył twardnienie brzucha, o skracaniu i rozwieraniu się szyjki nawet mnie nie poinformował. W 33 tc wylądowałam u innego lekarza i synka udało się donosić, urodziłam w 39 tc. To podobnie jak Twoje, moje pierwsze dziecko. Nie jest Twoją winą nieodpowiedzialność lekarza. Dużo zdrowia życzę Twojej córeczce i Tobie. Pamiętaj też, że masz dużo szczęścia, bo Maleństwo żyje. Tu na kafe jest dziewczyna, która miała urodzić na koniec stycznia, a urodziła w połowie października. Jej córeczka bardzo d ługo była w szpitalu, ale teraz jest już dobrze. Zobaczysz, u Was też bedzie dobrze!