Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamkaa

czy ktoś z Was przezył zawód miłosny z którego nie

Polecane posty

Czas leczy, owszem. Klin klinem - nie za bardzo moim zdaniem, jeśli się myśli wciąż o byłej na przykład. :)

Ile ?! 12 lat ! To spora część życia ! Nie, no tyle to już jakiś absurd jest.

Gość plamaaaaaaaaaaaaaaa
tylko powiedz mi gdzie jest ta granica ktoś moze leczyć 20 lat a ktoś 5 lat skad mam wiedzieć ze juz sie wyleczyłam a co ze wspomnieniami

Gość plamaaaaaaaaaaaaaaa
a juz ponad 10 lat się lecze

Gość plamaaaaaaaaaaaaaaa
do psychologa nie pojde i tak

A Ty z góry byś chciała wiedzieć, ile czasu serducho boleć będzie ? Każdy by chciał, ale tak się niestety nie da... :(

Gość aaala
Czas leci rany- wiele juz tu takich stwierdzeń usłyszałam. Ale jakoś nie mogę w to uwierzyć. Mnie juz nic nie wyleczy. Nie chce mi sie zyć, pomózcie mi, bo sama sobie nie dam rady.

Tyle lat, to masz problem i nie wierzę, że tyle można cierpieć po zawodzie miłosnym ! Coś nie tak jest.

Czas leczy rany, ze wszystkiego się otrząsnęłam.

Gość plamaaaaaaaaaaaaaaa
mozna wiesz mi powinamm się leczyć pewnie u psychologa

ja przeszedłem dwa wcielenia temu :P i cierpie całe poprzednie wcielenie (a było to ponad 85 lat, bo żywotny był ze mnie skurwiel :P ) i 34 lata obecnej inkarnacji... konca nie widać...

Moje serduszko też ktoś skrzywdził :( , Ale tyle lat cierpienia ??? Co się stało, kim ON jest, że tak długo to trwa ?

Gość plamaaaaaaaaaaaaaaa
jednego kochałam 8 lat drugiego 2 moze mniej miał kogos wiec sobie odpuściłam nie wpierdzielam się miedzy ludzmi a trzeciego 10 lat i same niesczesliwe milosci

Pisz co chcesz, ale nie wierzę. Po prostu życie ci się nie układa z facetami i wciąż obwiniasz starą miłość. Stanowi to dla ciebie wytłumaczenie pewnych spraw. Ludzie lubią sobie dorabiać filozofie do pewnych rzeczy.

są ludzie, ktorzy lubią sie zamartwiać po prostu... sami sie nakręcają i dlatego tyle to trwa

Gość plamaaaaaaaaaaaaaaa
Hrakles moze masz racje to ni jest tak ze ja chce skoczyć z mostu oto chodzi ze chce zyć nawet bardzo 3 niesczeliwe milosci no coz tak wyszło nie obwiniam nikogo za nic

Gość plamaaaaaaaaaaaaaaa
ja się nie martwie tylko pisze swoje spotrzezenia

komicznie -> masz rację i dobrze to ująłeś :) Po prostu sami się nakręcają i to wszystko na temat.

Gość plamaaaaaaaaaaaaaaa
i nikt się nie nakreca cyba ze ty haha

Ona nie kocha faceta... żywego a jego wyobrażenie. Jest zakochana w uczuciu do niego. Kocha kochać uczucie. I tak bardzo sie przyzwyczaiła do cierpienia że nie wyobraża sobie końca tego, bo będzie jej je brak.... cierpienia wlasnie. Gdyby ten facet nagle zainteresował sie nią realnie.. cały świat by runął. Ot i taka prawda.

:( Ja kochałam dwóch: 1) 5 lat, 2) 8 lat do dziś i nadal, nadal, nadal... Ale nie traktuję tych lat, jako życia w cierpianiu i samotności tylko dlatego, że teraz jestem sama !!! Teraz jest mi źle, ale byłam szczęśliwa !!! Wspomnienia miłe zostają i trzeba się nimi cieszyć, nawet jeśli serce boli...

nadużywam tego słowa, ale na tym forum to nieuniknione... to są po prostu egzaltacje... syndrom wiecznej cierpiętnicy - taka kobieca odmiana błędnego rycerza... albo Wertera... ona "kocha" i cierpi i podnieca sie sama tym swoim cierpieniem... jakas forma zaburzenia emocjonalnego

albo podświadomy lęk przed stworzeniem normalnie fukncjonującego związku :(

No pewnie, że próbowałem Ibuprom ;) Tylko nie za dużo radzę bo może w ogóle przestać bić :)