Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yogiii

Czy są tu panie ćwiczące fitness?

Polecane posty

Gość Yogiii

Jestem ciekaw, czy któraś z was ćwiczy i co. Ostatnio takie panie mnie bardzo kręcą!!!!

Gość hmmm ...
tak! siłownia i taniec brzucha :)

Gość Yogiii
Super!!! Ja spotykam niezłą laskę na siłowni! Jest super, a przy tym robi chyba ze 100 brzuszków za jednym razem!!!

Gość Yogiii
dodam też że wyciska 160 na klate, a na martwy ciąg bierze 230. To dopiero kobieta. Szkoda tylko ze ma zarost na twarzy i pryszcze na plecach

Gość ja kiedyś ćwiczyłam
Musze przyznać, że opłaciło się, bo wygląd mojej figury znacznie się poprawił. Mam ładnie wyrzeźbiony brzuch, plecy, uda, jędrne pośladki. Problem pojawia się gdy przymierzam ubrania np. w sklepie. często nie mogę dobrać odpowiedniej bluzki, gdyż przeważnie jest za wąska w ramionach. Miałam pare przypadków, gdy zginając ręce bluzka rozrywała się na szwach.

Gość ja kiedyś ćwiczyłam
Zakup górnej części garderoby teraz jest naprawdę nieciekawy. Nie ma obcisłych bluzek na mnie.Wszystkie są strasznie obcisłe, gniota i przeszkadzają,

ja ćwiczę, ale w kwestii "kreacji" nawet nie sexownej (w końcu to do ćwiczeń:P ) ale przynajmniej /ładnej/ - tragedia.. :o

Gość ja kiedyś ćwiczyłam
we wszystkim potrzebny jest umiar.... Ja nawet się nie spostrzegłam jak biceps zrobił się większy od bicepsów kolegów. :D trochę ich to krępuje, gdy np. ściągają mi bluzkę i okazuje się że mogłabym ich zabić jedną ręka. Nie żebym wyglądała jak facet.

Gość yhyyyyy
wlasnie ide za 20 minut :-)